Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

malachi , už neviem koľko si to mala ml? A to bolo najviac čo ti mohol dať, alebo si si vybrala ty menší implantát

Cheri39

ahoj adelaide, dostala som sa sem až teraz, ja som to mala tak narýchlo, takže peniaze som posielala asi tak 10 dní pred, len som povedala, že idem do PK k dr. červeňovi, to bolo všetko, a poslali, tak ako sľúbili, dokonca dve veľkosti, lebo som až dokonca váhala, ale som rada, že som dala 400, mám tiež vysoký profil, uvidíš, ako pekne na tebe ukážu...

maria1113

mne sa teda nepáčia také gule na hrudi a keď ide žena a vidno na nej len to, mne sa páči, keď to je primerané k postave, tak akurát. Cifrovej prsia sa mi páčili, ale tie prvé, tieto sa mi nepáčia, sú dosť veľké k jej chudej postave