Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

lubs ja som videla kdesi video rezom po pazuchy, ale neviem, na akej stránke to bolo, nemôžem to nájsť. Ale tých videí týmto rezom je pomenej, viac je rezom bradavkou alebo pod prsiami. Ak chceš tak si daj do google: perfect klinik a tam nájdeš veľa videí od dr. Romana Kúfu. Minulý rok operoval moju sesternicu z čiech. Mne ten rez bradavkou príde taký najviac drastický.

maria1113

adelaide, to je zaujímavé s veľkosťami podprseniek, ja by som mala mať po obvod 100. A teraz máš koľko cez prsia a pod nimi

adelaide

baby ..lezat? no to dufam nie..normalne lezat jak s chorobou? ja ze take pomale pohyby a pomaly sa presuvat sa moze...no ako pise kozicka sama asi kazda bude citit co smie..
lubs: hehe ze lezat pri detoch to je komedia co..ja tiez..v nedelu po operacii dojdem za detmi normalne..dufam ze aj vy co mate male deti ste niektora aspon toto zazili...da sa to ? budem mat aj maminu..ale mierna asistencia pri detoch urcite bude.

maria: no potvrdim medzi sviatkami.skusim. podla mna sa normalne bude robit. a predoperacne zacnem prvy januarovy tyzden. a podprdu mam 80 C. tu som mala mat aj pri 300 stredny profil. tvrdil ze je elasticka je to povoli...staci to vobec? obvod buduci bude 99 cm....nie ze dychat nebudem vladat.

bellinka

lenkea :

ja som brala pred op ten norethisteron, a je to uplne v poriadku ja som to brala pre istotu , pretoze som mala vsetko zajednane dopredu , letenky , termin, babysiting, nemohla som si dovolit dostat menzes ktory som mavala nepravidelny a lepsi je tento liek pred op ako menzes pri op :)))

kozicka

lubs

urcite je lepsie polehavat a ked sediet tak aspon nejak tak aby si nesedela v pravom uhle. Ja som prve dni lezala, potom uz posedkavala a potom uz aj chodila, ale snazila som sa vzdy co najviac lezat aj ked ma uz nic nebolelo. Sama uvidis kam az ta prah bolesti pusti. Ja som prve tri dni najradsej lezala, lebo ta bolest ma dost unavovala, aj ked sa zmiernovala.
Uvidis kazda to znasa inak, ale budes sa sama cudovat ako rychlo sa to bude zlepsovat.

Flow333

Maria

ja sim si kupila take 2 sportove v lidli. Asi pred 2 tyzdnami boli v letaku. Fialova aj cierna a su super.

Madame
Ty mas foto v albume?

Kleopatra
ja myslim ze je to skoro. Ja som vcelku dobra lyziarka a mam strach ist na svah. Predsa moze do mna niekto narazit. Neviem. Ja pojdem najskor v polke januara. To budem 2 a pol mesiaca po.

maria1113

adelaide, ja mám napísané tiež eurosilikony 81 400. A kedy ideš teda potvrdiť termín opky. Ja rozmýšľam, či pred Vianocami toho 22.12, alebo medzi sviatkami, nevedno, ako operujú počas vianoc