Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

no vulgárne naozaj nie sú, ešte dobre, že si si nedala tých 420. No veru veľa báb banuje, že nešli do väčších rozmerov a zvolili menší implantát zo strachu, ako to bude potom vyzerať.

Flow333

teraz ked pozeram tabulku rozmerov implantatov, aj 56O by bolo ok, lebo do sirky je rozdiel 5mm len do projekcie je o 1cm viac...

Flow333

maria nie. mne dr najprv navrhol 42O. ale ze zmesti sa aj 460, ze to uz budu vulgarne prsia:-) a ked po precitanych diskusiach kazda zena lutovala, ze si mala dat viac, som sa rozhodla, ze pojdem do tych vacsich. ako som spokojna, len podla mna su uplne krasne, primerane ku mne, nic vulgarne to nie je

malachi

maria
ja som sa do toho nestarala,on sam zacal na 220 skoncil na 260. teda aby neprislo k nedorozumeniu,mne sa pacia a som spokojna teda ved s cim som do toho sla!hold ludska pahltnost ;)

maria1113

flow to teda nie je veľký rozdiel to máš pravdu. A ty si chcela ešte viac ako tých 460ml ešte pred opkou