Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

barbora10, mne sa veľmi páčili tie prvé prsia cifrovej, boli nádherné. A Judíniová ozaj nemá veľké prsia, presne ako píšeš, ale je trápna tým, že tvrdí, že jej narástli z tabletiek. Ale má ich tak akurát k svojej postave

barbora10

flow

judiniova nema velke prsia a ani ml nema vela.ona ma okolo 240ml.videla som ju u nas na kupalisku a prsia ma ozaj malinke,akurat ona si to tak stahuje,ze to potom tak blbo vyzera.

je to asi podla vkusu,ale mne sa cifrovej prsia pacia.ma teraz fotky v brejku a su fakt super.

maria1113

flow, tak ty to máš teda pekne všetko preštudované, ja teda nemám ani šajnu o rozmeroch implantátov, ani o projekcii a ešte neviem ani čo

Flow333

maria

podla mna musia ist, lebo mala som pred opkou 85 cez prsia a teraz mam 94,5. ani nie 10cm a to pritom projekcia je 5,4. ako ratam, tak ratam stale je to 10,8 spolu

Flow333

malachi
nieeeeee, pokial sa nic neudeje, uz na opku nepojdem. jedine, ze by som musela kvoli poklesu alebo co ja viem co. inak ee

Flow333

maria ja som sa tiez bala, ze co je to vulgarne, ale podla mna je vulgarne to co ma cifrova, to je moc k jej postave...mozno na mne by tak vyzeralo 600. aj viac.
a ono ked vystupia budu snad vyzerat vacsie.

malachi

maria
vsak jasne :) nie ze by som bola nespokojna!to nie vsak konecne nieco mam! :) pre mna velka zmena :D
lenkea
no vacsie si dam ked bude nutna reop po rokoch, inak nie