Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

zuzkas..diki. no dufam...dufam..
takze 350 a male hej? pocuj nedas fotku celej postavy napr. aj v obleceni ..by som ro hrozne rada videla..viem ze ty si bola uuplne plocha..dobre si urobila ze si si nedala mensie..

zuzkas

čaute baby.to mi dalo zabrať kým som všetko prečítala.hneď ráno to je ako nejaký dobrý román:-)mne včera manžel povedal,že sú malé tie moje 350ky.a ja tiež pozerám,že tam skoro nič nemám.už som zabudla na tú moju plochú hruď a pre to sa mi máli to čo tam mám teraz...inak som spokojná,to nie že sa sťažujem,len som prekvapená,že na mojej postave moc nevyniknú.cez prsia mám 89 teraz a cez boky 92,takže stále mám hore menej,ako na cez boky.keď začnem cvičiť,tak to bude lepšie vyzerať,budem mať užší pás.už sa vám to všetkým ako kráti.lenka ty už asi hodiny počítaš:-)a maria a adelaide vám to cez sviatky veľmi rýchlo ubehne a za chvílu ste aj vy prsatice:-)

maria1113

ja som sa zle vyjadrila. Nie, že sa mi nepáčia prská Evy Cifrovej, páčia sa mi, sú krásne tvarovo aj veľkosťou, ale k jej postave sú dosť veľké a kričia na nej, inak sú krásne.

laloa556

mne sa Evky Cifrovej prská neskutočne páčia!! a už teraz viem, že na reopku pôjdem raz.. po deťoch.. ak ich budem s kým mať :D ak nie, tak skôr.. teraz mám 375 a vôbec nevyzerajú veľké, ako som si myslela.. takže viem, že dám raz aj 500 ak sa zmestí.. to číslo znie "desivo" , že je to veľa ml, ale na Evičke vyzerajú veľké, na inej kočke by vyzerali tak normálne.. a ja chcem veľké prskááá raz :))

Flow333

malachi

tak snad nebude treba. a za 15 rokov mi uz bude jedno, sice, no mozno budem zachovala 45ka:-) tak kto vie. nikdy nehovor nikdy:-)

Flow333

maria
www.siklienka.sk tam najdes nagor a eurosilikon. ja mam nagor

to vazne judinyova ma len tolko....hej ona papala tak tabletky na hlavicku a cicusky jej narastli. to tak keby povedala dochodcom tak jej snad uveria, ale my zdatne silikonarky tazko. ha prekukli sme ta:-)