Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Presne. Zabudli sme co sme Mali. Ale kazda z nas si pred opkou asi predstavovala ake Bomby to potom budu. A su to prsia tak prirodzene k postave ze take by sme Mali mat od prirody.

Violetka

Ahojte baby, som tu nová a len pred pár dňami som vás objavila, tak si vás čítam. Vidím, že všetky riešite veľkosť implantátov, ja som mala tiež veľkú dilemu. Som 8 dní po opke a dala som si 425 ml. Z tej veľkosti som mala neskutočný strach, aj som si písala s dr. že sa bojím, ale ubezpečil ma, že to bude k mojej postave 170/63 OK a mal pravdu. Fakt to vôbec nie je veľké a ked si dám mikinu, tak vôbec nie je vidieť, že by tam niečo kričalo. Musím podotknúť, že som skôr športový typ a veľké prsia som nechcela.

maria1113

zuzka a to manžel sa spočiatku bál, aby tých 350 nebolo veľa, si vtedy písala, že chcel aby si si dala radšej tých 300, že?

malachi

zuzka
tak tak zabudli sme co sme mali pred tym a teraz aj to co sme predpokladali,ze nam bude vela sa zda malo :D ale inak si spokojna?vyzeraju rovnako?

adelaide

hehe maria..
no verim ze budeme spokojne!hlavne sa uz absolutne nebojim zebudu MOC VELKE po tom co tu babenky pisete

lola 19

zuzi, aj moje sa mi zdajú malé. a to som chcela len 250ml a dr. mi chcel dať 400, to sa mi zdalo vela, tak sme sa dohodli na 350ml. a veru mala som ho poslúchnuť. ale aj tak som rada za to čo mám, aspoň to vyzerá prirodzene :)

Flow333

Zuzkas

aj mne sa zda malo. Respektive asi som cakala ze budu vacsie. A preto sa mi to zda. Nevadi. Ale inak skusala som normalnu vystuzenu podpiru a to je Ina kava