Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

baby,citam,ze ste vsetky spokojne,mate vsetky toho isteho doktora,alebo su vsetci taky sikovny? :) potrebujem vediet,ci je tu niekto kto pozna prace dr.Cervena z BB novamedu,alebo ma od neho nejaka? prosim :-( lebo mne je daleko trepat sa dakde do BA ale ak nieje dobry,tak to budemmusiet urobit...ja este si len setrim,v aprili by so mchcela ist na konzultaciu a tak..DAKUJEM NAOZAJ!

laloa556

babulky musím sa pochváliť :))))) ako každý deň sa obzerám v zrkadle, tak dnes to je akési iné, prská sú iné, ešte včera sa mi také nezdali :)) nejak sa mi zaoblujú, pekne usádzajú, som z toho šťastná prešťastná :))) a hlavne pre to, že z takého základu z akého som vychádzala, som nečakala, že budú takéto.. nie sú to úúúplne krásne okrúhle, ale zaoblujú sa ďalej tým viac :) aj bradavky sa mi začali pekne vyrovnávať, takže kočky čo ste pár dní po OP a bojíte sa, že máte jednu bradavku trošku vyššie ako druhú, či jedno prsko viac opuchnuté ako druhé, nebojte sa, to chce len čas, prská sa stále menia :) ráno som si ich hneď cvakla mobilom, tak pošlem foto :)) snáď bude dobrá kvalita :)

silviklh

baby,citam,ze ste vsetky spokojne,mate vsetky toho isteho doktora,alebo su vsetci taky sikovny? :) potrebujem vediet,ci je tu niekto kto pozna prace dr.Cervena z BB novamedu,alebo ma od neho nejaka? prosim :-( lebo mne je daleko trepat sa dakde do BA ale ak nieje dobry,tak to budemmusiet urobit...ja este si len setrim,v aprili by so mchcela ist na konzultaciu a tak..DAKUJEM NAOZAJ!

malachi

zuzka
tak to som rada!
no ja este tak daleko nie som,este potrebuju cas ale na bruchu aj tak nespim :) ale uz som aj zabudla, ze som bola na op. teda okrem toho, ze sa vytesujem, ze nemusim neustale "obliekat prsia", ked idem von :)

zuzkas

adelaide nejak sa mi nechce fotiť,teda neviem si čas nájsť a aj minule keď som posielala,tak oni inak vyzerajú na foto,ako v skutočnosti.tak ako lola píše.v skutočnosti sú krajšie a na tých fotkách vyzerajú akoby bolo každé úplne iné,teda ja mám taký pocit.
maria áno manžel sa vtedy bál,veď on dokonca najprv nad 250kami rozmýšlal:-),to by som tam teda nič nemala:-(
a aj ja som už skúšala takú super vystuženú,no to bol ten dekolt:-)ako také melóniky:-)
malachi som spokojná,teším sa,že konečne nemusím riešiť vypchávky a rada sa pozriem do zrkadla,chodím do kúpelky ako na výstavu a mužovi stále ukazujem,tomu už zo mňa šibať bude!a už ich mám pekne mäkučké,dajú sa dať k sebe a nebolia ma.už som spala aj na bruchu.ty ako?

maria1113

ahoj violetka, nechodíš náhodou na fórum zzz? Lebo tvoje meno mi je známe, ja na to fórum nechodím, ale už dlho ho čítavam a sem chodím od konzultačky.

Violetka

Ano, čítala som mail, díky :-) Aké fotky tam dávate? Pred a po? No pred mám pripravenú, ale po ešte nie, ešte si nedávam dole tú podprsenku. Počkám na úplne zahojenie, teraz je to ešte opuchnuté atd. V piatok idem na kontrolu, tak uvidím.

Violetka

Ahojte baby, som tu nová a len pred pár dňami som vás objavila, tak si vás čítam. Vidím, že všetky riešite veľkosť implantátov, ja som mala tiež veľkú dilemu. Som 8 dní po opke a dala som si 425 ml. Z tej veľkosti som mala neskutočný strach, aj som si písala s dr. že sa bojím, ale ubezpečil ma, že to bude k mojej postave 170/63 OK a mal pravdu. Fakt to vôbec nie je veľké a ked si dám mikinu, tak vôbec nie je vidieť, že by tam niečo kričalo. Musím podotknúť, že som skôr športový typ a veľké prsia som nechcela.