Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

silviklh
ahoj no je tu vela báb čo boli u dr.Červena a aj v galérke je ich vela čo boli u neho a chodím sem na toto forum asi 3/4 roka no a jednoznačne tu vedie u dievčat dr.Trška a dr.Červen majú krásnu robotu a ani jedna sa nesťažovala, aj ja idem k dr.Červenovi a aj moja kamoška z Rakúska ide k nemu v marci na OP do BB. No a jedni prsia som mala tu česť vidiet aj naživo od Červena ked som bola u neho na konzultácii tak akurát prišla tam baba na vybratie stehov ,no a suhlasila aby som sa pozrela na ne no a boli super.Myslím že ak nad ním uvažuješ nebudeš to určite lutovať :))

Flow333

Baby

inak teraz ma zacali svrbiet prsicka. Od bradavky nadol. Aj doteraz som to mala ako strpnute a zacinam ich citit. Moze to byt tym. ?

Flow333

Violetka
posli pred a v podpire

zuzkas.
Aj ja mam pocit ze na fotke nie su rovnake a pritom na zivo su krasne uz.

tinda

moja mamina zo začiatku, tiež bola uplne proti,hlavne zo zdravotného hladiska/bála sa o mňa/ocino flegmatik-neriešil,ale potom už aj ona zmenila názor a stála pri mne celý čas a podporovala ma,dokonca,ked som prišla domov po opke povedala,že byť mladá tak neváha a ide aj ona:))))

ivka1980

caute baby.
moj tatusik bol z toho uplne v koncoch. on je strasne konzervativny. nebavil sa so mnou od augusta az do operacie (16.11) a dokonca ani s mamou, lebo ze ma neodhovorila. ale ked som sa vratila ziva, zdrava a bez balonov, tak sa trochu ukludnil. trocha ma podcenil, ked si myslel, ze potrebujem mat velke a la Pamela.
baby, vy co sa mali
mne sa tiez mali, rada by som viac. zabudam totiz, ze ake som mala pred.

tinda

Violetka a u koho si bola na opke?
vidím,že všetki mame syndrom pahltnosti čo sa týka velkosti:)pred opkou riešime,či nebudu velké a po opke zas,že mohli byť aj väčšie:)ja ked niekedy v budúcnosti pôjdem na výmenu, tak tiež rozhodne dám väčšie,ale už teraz je to super,som spokojná s velkosťou,či s podprsenkou,alebo bez nej je to paradny rozdiel a hlavne nemusím pchať do podprsenky tie hnusné vypchavky