Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

ahoj ajsa, pozrela som si tvoje foto v galérke, pekné prsia ti doktor spravil. Môžem vedieť, prečo si mala rozdielnu veľkosť implantátov? Kvôli asymetrii?

valentina1

bianca003

Ahoj,myslim ze som to bola ja,co si ma videla:)ty si taka čierna vyssia kocka vsak?:)...kedy mas operaciu?budem na teba mysliet,bola si mi sympaticka

silviklh

ja OSOBNE by som k inému Dr.ako k Cervenovi nesla!

tinda

flow 7 týždnov po,na boku spávam v pohode už od 4 týždna,ja som sa jednoducho tak rano zobudila nejako som to sama neskušala,ale na bruchu ešte nemôôžem,to mi ešte neda

ivka1980

baby a mna to prave desne boli. ja uz sa zacinam obavat, ci je to v poriadku. lave je uplne ok, akokeby som ani nebola na opke.