Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Ajsa4

maria

ano, presne tak. Mám skoliozu chrbtice. Dlhé roky som cvičila na to rôzne cviky a dychové cvičenia, no moc nezabrali alebo som to nerobila podctivo:o)

Ajsa4

Lola

Dakujem, si zlatá:o) už je všetko fajn, nič ma nebolí len ma ešte trochu bolia bradavky na dotyk. A ty ako? Tak sa vidíme v nedeľu.

maria1113

ajsa4 , ty máš skoliozu, keď máš prepadnutý hrudník na jednej strane? Naozaj ti ich pekne spravil, sú rovnaké

jednotka1

ahojte konečne sa mi podarilo pripojiť.
po kolkych dnoch vám vyberali stehy?lebo vyse 2 výzdne je uz trosku vela.ja som nakukla uz na 4 den a bolo to pekne zrastené.

Ajsa4

maria, adelaide

ahojte kočky, mám rez cez pazuchy. jeden prsník mám podlepený, pretože mi mierne padá. A rozdielne veľkosti mám preto lebo mám na jednej strane prepadnutý hrudník- tj. pravá strana je prepadnutá dnu a tam mam 400ml, vysoký profil.a ľavá strana je vydutejšia a tam mám tých 300ml stredný profil. Pán doktor Červeň vykúzlil rovnomerný hrudník:o)

maria1113

adelaide, počkaj za mesiac, to už bude iná náladička, len aby krvné testy dobre dopadli a všetko ostatné. To by ma asi porazilo, keby sa niečo vyskytlo