Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

baby ake ste tu vsetky mladuckeeee :o) ja uz stara koza 33 rocna.
ale zas deti uz mam "vybavene"..
no boli tu debaty o otcovskych reakciach, tak moj bol tiez proti, teda ze ci nemam ine starosti ale nakoniec priznal (po mojom obvineni ze hrudnik mam po nom) ze pred detmi a kojeniami som mala prsia vacsie. Takze sa tvaril aspon trochu ze "chaaaape". :o))
takze u mna tie argumenty ze "co vymyslam a naco si ich davam" su ze POTREBUJEM generalku motora. xixi

Ajsa4

maria

oba rezy sú pod pazuchu. myslím že ked som mala tak 16 mala som 10-12stupnov vychylku. Na pohlad to nie je vidno, ani nekrývam. Vidno to bolo len trochu na prsiach. Radili mi že ked som bola este vo vývine že som mala veľa cvičit aby sa to vyrovnalo, pretože teraz v 23 rokoch kosti už "tuhnú" a nedajú sa formovať tak ľahko ako v 14tich rokoch

jednotka1

flow
aj ja mam zdola.tak potom ok.aj mne to vychádza na ten 16 den. potom sa uz dufam mozem konečne ospršiť.

Flow333

Jednotka

ja som vyberala stehy na 16ty den. Aj to skor ako som mala lebo sme cestovali. Mne napriklad doki vravel, ze lepsie je mat dlhsie stehy, ze sa menej roztahuju jazvy. Mam Rez zdola.

jednotka1

maria
ani nebolia skor svrbia. a to jedno mam stale o dost vačšie,este sa spolieham na to,že je len opuchnuté a zmizne to.

maria1113

prosím ťa a koľko máš stupňov, pýtam sa preto, lebo ja mám tiež problémy so svojou dcérou, ona má tiež skoliozu a samozrejme, že cvičiť sa jej moc nechce