Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

jednotka1
ahoj teba robil dr Pikula však..? no ja som bola u neho na znamienka a tiež až po 15 dnoch som mala ísť k nemu na stehy ,,,neviem aj mne sa to zdalo dlho ale on má asi taký postup...

bianca003

valentina1
jéj ahoj :-) no áno som to ja taká tmavovlasá ,ty si tam bola aj s manželom alebo priatelom ,,,,no ja si musím trošku ešte počkať ale idem 23.6 :)) ja viem je to ešte daleko . A ty ako sa máš čo prská?? ty si si dávola tuším 450 však. Jééjda to je náhodička ako si ma spoznala, že som to ja na fore ale som rada :)))

Ajsa4

Lubs, Lola

dakujem dakujem, krasne sa to číta:o)zvykla by som si na ten pocit že niekto o nich povie že sú krásne waw:o) mám 178cm a som chudá 55kg a predtym som mala podrpsenku 70A. Prvu konzultáciu som mala v Interklinik Mudr. Hedera, povedal že viac ako 270ml sa mi tam nezmestí. Druhú konzultaciu som mala u Mudr. Červeňa ten rovno povedal, že si ma vie predstaviť s 300ml a s 400ml. Zľakla som sa že budú veľké, no po rekonzultácii ma utvrdil, že vie čo robí nechala som na jeho radu. A dobre som spravila. Kamošky sú uplne prekvapené ako super prirodzene to vyzerá aj ked som útla. Preto podporujem všetky baby, ktoré rozmýšlaju nad veľkosťou aby sa nebáli a šli aj do väčších:o)
A prsko mi padalo od začiatku, to asi preto lebo aj to svoje pôvodné som mala o čosi padnuté. Joj som rada že s tými bradavkami nie som sama. A verím že každým dňom nám bude lepšie:o)

zuzkas

lola aj ja mám pravé prso asi o 3mm nižšie.myslím,že mi to tak už ostane.asi je to kvôli skolioze,lebo keď dám hore ruky,tak sú rovnako.

solnicka

cavelko baby nema niektora z vas termin niekedy po 14 feb? alebo aj v marci?
Ja mam 9 feb. do BB k cervenovi a potrebovala by som si vymenit tak ak chce ist niektora skor ta sa mi ozvite budem rada...dakujeeem....
A vsetkym uz na druhom brehu blahozelam a prajem skore uzdravnie a usadenie.... :)

lola 19

baby a ja mám 35 rokov :( Ajsa, inak ja mám tie bradavky také citlivé. mňa tiež už nič nebolí, len keď to trošku preženiem s malou, že ju zdvíham, tak ma bolia ruky. ale už je to dobréé. a prečo ti to prsko padá, to od začiatku? a ja mám pocit, že mám jedno nižšie, tak o 3mm. dúfam, že sa to vyrovná!!!

Violetka

Maria, áno chodila som na zzz predtým.

Tinda
ja som bola u Červeňa, u iného som nebola ani na konzultácii, o ňom som si prečítala veľa referencií a som rada, že som si ho vybrala. On je skvelý odborník, aj sympatický človek. Tak dúfam, že aj ja budem spokojná, keď všetko odpuchne a prebolí. Inak mna tiež mama podporovala, hoci sa bála a otec tiež nemal nič proti tomu. Asi videli, že potrebujem zvýšiť sebavedomie :-)