Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

adelaide a to ako si budeš vybavovať teda predoperačné, keď máš už teraz kartu doma. To nejdeš cez svoju obvoďáčku? Lebo ja pôjdem na budúci týždeň za ňou a poviem jej, nech ma objedná na január na krvné testy. To som zvedavá, ako sa zatvári, keď jej poviem o čo ide. A ona ma potom pošle i internému nie?

Flow333

Bianca, jednotka

v kosiciach v chirmede nechavaju stehy aj 3 tyzdne. Ale tie jazvy ani nevidno. Neroztahuju sa. Ja som 4 a pol tyzdna po a mam ich krasne. Lavu mi ani nevidno.

silviklh

bianca003 a kolko mas kil a vysku?a zaklad? fuha 390 to budu ake velke? :) aj ja chcem vacsie,sice to bude strasne zvlastne! ale ked uz to podstupim a zaplatim,tak urcite chcem vacsie! ja mam 169 cm a 50 kil a kosiky ze AA :D a odkial si? konzultaciu sisi za ako ldho vybavila,myslim tym,ze ci si musela cakat dlho na termin

lola 19

adelaide, dr. chodil a vyberal si kto ide na opku, to je jedno kedy prídeš. ja som išla tretia a cheri štvrtá, Ajsa druha a prišla po nás. ale určite choď na 7.45. mal toho vela, celý deň operoval.. tie peniaze zaplatíš na izbe. a to fakt len zavoláš do siklienky a objednáš, ja som ešte potom volala, či im prišli eurá na účet. lubs, v pohode sa neboj, to zvládnete!! ak s tebou niekto bude 2 týždne, tak v pohode. potom ju sama prenesieš, len nesmieš nosiť. a po 4 týždňoch už úplne v pohode. my sme boli včera v tescu, tak som to trošku prehnala a mám trochu svalovicu na ruky. zuzi, a ja si myslím, že mi to už tak ostane...

bianca003

silviklh
ahoj ja idem až 23.6 skor sa mi nedá ale konzultačku mám už za :) pán doktor mi povedal že 360 -390 ml Nagor ale viac sa asi prikloním k 390 neviem no, lebo baby tu stále píšu aby sme dali viac :)) že netreba sa bát íst do viac ml ... ja mám 26 rokov:) No a ešte aj to ma utvrdzuje ked vidím fotky v galérii že asi ako to vyzerá po operácii tie mililitre :)

jednotka1
nie ja idem k Červenovi do BB síce ZV by som mala bližšie :))) ale aj BB je v pohode po dialnici som tam raz dva :))

adelaide

maria uz mam doma celu kartu, som rada. mamina mi ju zobrala a povedala len ze idem na nejake odborne vysetrenie.
predoperacne zacnem hned po novom roku..alebo po troch kraloch...

ozaj: ajsa aj ty si bola v PK na operacii? a tiez taka spokojna ako ostatne?ty si aka chudunka..ze 55 kkil..ake mas mmiery..pod prsiami a teraz cez ne? a o kolko cm sa ti zvacsil obvod cez prsia?

zaujimalo by ma ci niektora neviete: ..cheri..lola.. ze ked dojdem na 7:45, maju ma aj prvu zapisanu v notese, ze kedy asi bude operacia..ako to tam chodi? a kedy je dobre ist..pamatate ako mal toho doktor vela..hadam aj 7 bab?

a este: cena co ste platili na recepcii bola 1390 eur? za operaciu...
a este predsa len : DO TEJ SIKLIENKY fakt len zavolam a nadiktujem datum a doktora..a stale mam pocit ze to chcem preverit..ze doveruj ale preveruj..ze aby to naozaj poslali..atd..nemali ste take obavy?

silviklh

bianca003 a ty ides kedy?ja tam idem len zajtra volat ze na konzultaciu,no so mzvedava,ci to nebude az na maj :D no nevadi,ale radsej idem volat ci mskor,uz som sa nacisto rozhodla..mam sice len 22 rokov,ale uz ma to nebavi :-( a ake velke si ides ty dat?zevraj n nechce davat velke prsia? ale velke hadam mysli tak od 4ky vyssie,nie? :)

jednotka1

bianca
ano pikula,ale aj flow písala,ze jej az na 16 den vyberali stehy.tak je to asi normálne.ty ides tiež k nemu na prska??lebo nevsimla som si,zeby niektorá písala,ze bola u neho.