Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jurinka

ahojte baby,uz dlhsie sledujem toto forum,studujem vsetko co sa da pretoze aj mne sa to blizi.zaciatkom januara mam termin.neviem sa dockat.len sa bojim ako asi kazda,ze ako to dopadne,ci bude vsetko v poriadku.prsia mam Bcka ale vzdy som chcela pevnejsie a vacsie tak som zvedava.bolo obdobie kedy som bola dost pribrata,koza ostala takze miesto tam je.len dufam ze to bude dobre vyzerat.okolie ma tiez nejak neberie,ze naco mi to je,vobec mi to netreba,zbytocne podstupujem riziko,ze preco mi tak zalezi na tom ako vyzeram,ze sa mam zamerat inym smerom.mna to sice neodradi ale tak dobry pocit to tiez nieje.tak len som sa potrebovala vyspovedat a prezivat s vami to moje cakanie na opku:))

maria1113

flow a nie je to tým, že implantáty zn. nagor sú tuhšie a potom asi aj pomalšie mäknú(dúfam, že som nenapísala blbosť)

bianca003

silviklh
nie na omladzení, síce aj tam chodím :D ale to tu čo sme baby na fore tak každá poslala svoju foto pred operáciou na e.uhrinova@gmail.com no a Livka ti pošle heslo a aj link do galérie ,,,no a ked budeš po operácii tak potom možeš poslat aj foto po tam su baby čo sem chodia a aj čo sem chodievali pred tým ked prežívali svoju zmenu :) ... no ja mám 166cm a vážim 52-53 ako kedy :) dr mi povedal že budú pekne tak mu doverujem :)

Ajsa4

Adelaide, Lola
Doktor sa až v den operácie rozhodol že koho bude v akom poradí operovať. Mne povedal že ma zobere prvú lebo že so mnou bude mat viac roboty kvôli mojej asymetri a nerovnemu hrudniku. A myslim že chery a lole povedal že ony pôjdu až po mne a budu sa zatial morálne podporovať ked su spolu na izbe;0) a platila som na izbe 1390eur, a v Pezinku ta izba vyzerá lepšie než 5* hotel;0)