Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

jurinka, rodičia to brali ako moje rozhodnutie, rešpektovali to, len mamina sa veľmi bála narkózy.. v tom čase som frajera mala, zo začiatku to boli hádky ako hrom, že na čo mi to je a tak, no videl, že ja som pevne rozhodnutá a nie je to len taký ošial, tak sme to potom nerozoberali.. teraz som slobodná a vidíš, chlapa nemám, zato mám to po čom som veľmi túžila a kebyže dám na ňho, tak nemám ani prská.. obvodná lekárka aj interná mi tiež hovorili, že na čo si to dávam a tak.. takže podpora jedine od rodičov a od jednej sestričky (od internej, mi hovorila, nech jej potom prídem porozprávať, že aj ona si chce časom dať:)))

Violetka

Zuzula on sa mi neposunul. To doktor pri operácii chcel vykorigovať asymetriu a aj sa mu to podarilo, klobúk dole. Povedal ale, že úplne to nepôjde. A teraz to iba akoby dolaďoval...Aj mi kázal v tej podprsenke si dávať jeden prsník vyššie ako druhý. Vraj to bude OK. A ešte k tvojim pocitom. Ja som 10 deň po a môžem ti povedať, že po tých 7 dňoch sa to začalo veľmi zlepšovať. Bolesť ustúpila, začala som normálne fungovať. Prvý týždeň som bola aj stále unavená. Teraz je to už dobré.

laloa556

babulky, Livka mi nahodila novú foto :) tu môžte vidieť ako sa mi to zmenilo, na tej foto, kde som 3 týždne po OP som mala ešte aj jednu bradavku vyššie ako druhú, aj prská ešte nemali taký tvar ako teraz.. veľmi sa z nich teším a som zvedavá ako sa mi budú usádzať :)

tinda

Violetka môžeš aj s podprdou aj bez:)
posúval implantát?aj to sa dá?a to prečo?fuu ja by som sa bala teda riadne...

Violetka

Baby ja som bola dnes vyberať stehy. V Bystrici v Novamede ich vyberajú po 10 dňoch. Dr. Červeň mi automaticky počas operácie odstránil aj 4 znamienka. Som rada. Dve muchy jednou ranou. Dr. mi ešte posúval dnes jeden implantát smerom dole. Ja v šoku, že sa to dá. Ja sa ich bojím aj dotknúť, on chytil prsník, nahmatal implantát a normálne mi ho presunul ako vatu v podprsenke. Vôbec to nebolelo :-)) Ale fakt je, že už to moc nešlo. A do tej galérky posielate fotky bez podprdy?

Flow333

jurinka

teraz nemam casu, idem s malou na vianocne trhy, ale vecer ti rada odpoviem na vsetky otazky... ozaj som bola spokojna, aj som,,,,vsetko v naj poriadku. kedy ides?

zuzkas

zuzula hlavne sa nepremáhaj,ak sa dá tak oddychuj.malého som dvýhala tak po 2-3 týždňoch.viem že prvé dni po som mala také tlaky pri postavení,ten silikón akoby sa prelieval.

Zuzula26

no pozriet sa na ne, to nemam odvahu a sestricka mi kazala tu podprdu nedavat dole az do stehov, tie dreny, skoro som umrela, ako ma to bolelo, ked mi ich vyberali