Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

zuzka, máš pravdu, niekomu po plastike moc narastie sebavedomie. Často urobí chybu taký človek, na ktorého by to druhí ľudia nikdy nepovedali.

zuzkas

maria ale keby si ich videla ako si oni rozumeli a ako ona ešte pred pár rokmi žiarlila/jej muž je policajt/a teraz toto.a ten milenec má ročné dieťa,ženil sa minulý rok kedy už oni spolu paktovali.a teraz začala chodiť po diskotékach a baviť sa.ja by som nikdy neverila,že by práve ona muža podviedla aj ruku do ohňa by som za to dala.niekomu až moc vzrastie sebavedomie po plastike.

maria1113

zuzka, však keď som to povedala manželovi tak pred troma rokmi, že by som chcela prsia a v tom období sa to stalo tým jeho kamarátom, tak mi povedal, že jedine cez jeho mrtvolu tam pôjdem.

zuzkas

inak aj ja mám jednu kamošku,s manželom sú už nejakých 15 rokov.ona má 33,on 35 majú dve deti,domček,auto,dovolenky.všetko im vždy klapalo a prišli silikóny a nový nos a s tým aj milenec 25 r..ona sa rozviesť nechce,manžel sa trápi strašne ju ľúbi.takže trpí celá rodina a predtým im bolo všetkým fajn.tak ale ono stať sa môže všeličo či s prsiami,či bez...

maxim3113

Valentina 1
ahoj to je sranda akurat citam na fore co ste pisali s biancou 003 :-) ja som bola vtedy s biancou na tej konzultacii ta blondina ked si bola s manzelom na kontrole ale velmi sme ta obdivovali ;-) ako sa mas uz si zahojena?? a spokojna s vysledkom?? ja mas este 2 a pol mesiaca tak som zvedava ale na 375ml anatomicke.. aku mas teraz velkost podpresenky??

Zuzula26

hej, hned som poobede isla domov, no bola som oblbnuta z tej narkozy, bolelo ma to hlavne na druhy den rano, ale inak celkom fajn....on pusta hned domov, aj ja som sa divila, ale je to tak....

maria1113

zuzula26, po operácii si šla hneď domov? Lebo jedna baba tu pídala, že ide k nemu v januári a on púšťa hneď domov. Ak áno , ako si to prosím ťa zvládla to okamžité prepustenie

maria1113

zuzka, kamaráti, čo robia s mojim mužom(pracuje v zahraničí), tak asi pred dvoma rokmi tiež dali peniaze svojim frajerkám a stalo sa to, že ich proste využili a opustili. Tak sa mu ani nečuduje, že mu to vŕta v hlave. Ja som mu jasne povedala, že nie som žiadna pubertiačka, čo sa potrebuje ukazovať, ale chcem to len kvôli sebe, aby som sa cítila lepšie. Však my sme už spolu 13 rokov, ja som spokojná a nepotrebujem hľadať zmenu. Inak aj som čítala článok niekde s názvom: "Daroval svojej žene silikony a ona ho potom opustila".