Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuzula26

no inak este k vasej teme, moja mamina je na mna nehnevana, ze na co, nemame prachy a tak.....tie nikdy neboli a ani nebudu, som si povedala, ze uz si to zasluzim konecne po 2 detoch..

Zuzula26

v sobotu? a kde, ako....ja som tu nova...tak napis, nech ta nemusim hladat:)))

a inak mali ste pocit, ze vam prsia prasknu? a tiez ma taha tak hore na prsiach, mam pocit, ze nemozem dychat....

jurinka

flow
tak si to uzite na tych trhoch:)ja som tam poriadne este nebola.
idem 3 januara,bojim sa narkozy,toho ako to bude vyzerat:)ty mas 460?ja mam tiez naplanovane.kolko merias a vazis? ak sa mozem opytat.ja mam 164 a vazim cca 54 kil,som zvedava ako to na mne vypali.uz teraz mam bcko:)chcela som velke,doktor povedal ze vacsie az po detoch.predoperacne si riesila cez obvodnu?aki su tam?budu ku mne dobri?:)

laloa
tak to si mala celkom fajn,u mna to beru ako keby som mala mat tretie oko medzi ocami ze co ma to vobec napadlo.tak snad v tom nebudem uplne sama:)

laloa556

zuzula, ja som už nevydržala a keď som bola 5 dní po OP, tak som si ich už musela pozrieť. potom som si normálne zas zapla podprdku :) no tieto prvé dni sú najhoršie, ale rýchlo ubehnú, zbytočne sa nepremáhaj, radšej oddychuj.. tie najhoršie dni už máš za sebou, už bude len lepšie a lepšie ;)

maria1113

violetka a to si sa s ním dohodla aj na výbere tých znamienok, alebo to sám od seba spravil? Lebo ja mám nad prsiami taký kožný výrastok a na konzultačke dr. povedal, že pri operácii mi to napichne, už si ma ale nebude pamätať

laloa556

zuzula pošli foto tvojich pŕs na e.uhrinova@gmail.com, spolu s tvojim nickom a potom ti Livka pošle stránku aj s heslom, kde sa galerka nachádza.