Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

aha,to az potom dostanem?to som nevedela :-) ale ked ja by som mala len fotku pred,vies :D tak si asi budem musiet pockat :( :)chcela som vidiet prsia od dr.Cervena

silviklh

aha,to az potom dostanem?to som nevedela :-) ale ked ja by som mala len fotku pred,vies :D tak si asi budem musiet pockat :( :)chcela som vidiet prsia od dr.Cervena

silviklh

silviklh

ahojte,tak ja idem na operáciu až 15.6 :-( :D môžem sa spýtať,ktorá Livka mi môžťe dať to heslo na ten mail,co mi pisala bianca003?

maria1113

laloa556, prsia sa ti naozaj veľmi zmenili od začiatku. Teraz ich máš naozaj krásne a také prirodzené. Ty si mala rez bradavkou, keď ich máš oblepené na fotke?