Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuzula26

ahojte, v pondelok som podstupila augmentaciu prsnikov u Dr. Fabryho v Ba. Dal mi 320 pod sval, anatomicke. Mam zvlastne pocity, stale sa sledujem. V stredu mi dali podprdu, ale neodvazim sa na ne ani len pozriet. O tyzden idem na stichy. Tak dufam, ze vsetko bude v poho. Sledujem ich, ci nie su prilis hore, ci su rovnake....no hruza. Skuste mi napisat nieco z vasich skusenosti a trochu ma upokojit :)))

zuzkas

maria aj môj muž povedal,že dúfa že nebude banovať.on sa bojí,či sa nezmením,či si niekoho nenájdem a tak.proste mu všeličo behá v hlave.hafan ten sa vytešuje pri cestovaní,to je expert:-)

maria1113

zuzka, to vieš, že by bol rád, aby som si to rozmyslela, ale dobre vie, ako strašne po tom túžim, tak ma nepresviedča. To je darček od neho na moje narodky,ktoré som mala v júni, povedal, že dúfa, že nebude banovať, že teda s tým súhlasil.
Tak havino ide s vami, je zvyknutý cestovať v aute?

jurinka

maria1113

idem do kosic do chirmedu,citala som ze flow to tam tiez absolvovala.som zvedava.bojim sa trochu:)

baby ako ste boli na tom vy s podporou od okolia?ja manzela ani frajera ktory by ma podporil nemam.a inac vsetci su bud proti alebo im to je jedno.

jurinka

maria1113

idem do kosic do chirmedu,citala som ze flow to tam tiez absolvovala.som zvedava.bojim sa trochu:)

baby ako ste boli na tom vy s podporou od okolia?ja manzela ani frajera ktory by ma podporil nemam.a inac vsetci su bud proti alebo im to je jedno.

jurinka

maria1113

jurinka

maria1113

zuzkas

no,najprv sa veľmi bál,aby neboli veľké a teraz že veď sú také že ti ich ani vidno neni pod tričkom.ale on je spokojný,to len tak vymýšla.to je tým,že oni keď sú opuchnuté tak si nane človek zvykne a keď odpuchnú,tak sa stratia-tak teraz mu chýba ten opuch:-)veru bude výlet,aj s hafanom aby doma nekňučal:-)tak manžel by ešte pristal aby si si to rozmyslela?ale aj on sa určite už nevie dočkať.môj sa o mňa vôbec nebál,až som sa ho pýtala či ma má vôbec rád,keď sa o mňa nebojí...a on,že čo veď keby to bolo nebezpečné,tak by sa to nerobilo...ja som sa strašne bála narkózy,ale hrozne!