Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivka1980

zuzula
ja som sa ich bala aj dotknut cez podprdu a ked mi doktor vyberal dreny, tak mi ich tam pchal naspat do podprdy jedna radost, akoby kus hovadzieho. ale vsetky zle pocity kazdym dnom postupne odchadzali a o tri dni som si ich pozrela aj sama.

ivka1980

jurinka
podpora horsia ako zla zo strany mojich rodicov, sestra, ze ak sa 'nic nestane', tak pojde aj ona a priatel to este aj zacvakal. moj otec sa so mnou nebavil 4 mesiace. ale nemyslela som na to a predstavovala som si len, ako budem kupovat veci, ktore som si predtym dovolit nemohla. a poviem ti, ze aj to cakanie malo svoje caro.

Zuzula26

baby, no napiste aj mne konecne, vase pocity po opke....ja som sice 4 den po, ale uz nelezim, stale chodim hore dole, nudim sa a robim s rukami....samozrejme, ze nedviham malu a taktiez ruky nedavam hore..., ale inak fungujem, dufam, ze je to v poho...

jurinka

maria1113

idem do kosic do chirmedu,citala som ze flow to tam tiez absolvovala.som zvedava.bojim sa trochu:)

baby ako ste boli na tom vy s podporou od okolia?ja manzela ani frajera ktory by ma podporil nemam.a inac vsetci su bud proti alebo im to je jedno.

maria1113

zuzka, áno je to tak. Môj muž sa tiež bojí a poriadne, aby som sa nezmenila a tak, aby sa nestalo to, čo opisuješ ty.

zuzkas

maria tak mi to pripadá že odvtedy sa presatala cítiť ohrozená.proste sa páči sama sebe a začala tak žiť.aké to musí byť pre takého chlapa strašné,že je so ženou 15 rokov,má ju rád takú aká je a keď by sa mohol tešiť z toho,že opeknela a že jej k tomu vlastne aj on pomohol,že jej splnil sen a teraz si môže hlavu búchať aký bol sprostý.ja chápem aj mužov/chalanov/,ktorí sú proti aby si partnerky robili nejaké plastické úpravy.proste sa boja,že one prídu.