Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jurinka

flow
cez prsia mam 86,pod prsami 73.myslis ze budu velke?ja som mu povedala ze chcem velke,on na to povedal ze pod 400 pri mne ani nepojde pretoze si vie na mne velke predstavit a ze to bude dobre vyzerat,lebo mam uzunky pas a sirsie boky takze to bude vraj super,snad vie co robi.kamoska ma 550 a je nizsia jak ja este,chcela som take,povedal ze este budem mat deti.oni budu obaja pri op?ked tam mam byt na 8 tak kedy ma budu operovat?vies mi popisat ako bude vyzerat ten moj operacny den aby som mala predstavu?:)dakujem za ochotu:)

jurinka

flow
cez prsia mam 86,pod prsami 73.myslis ze budu velke?ja som mu povedala ze chcem velke,on na to povedal ze pod 400 pri mne ani nepojde pretoze si vie na mne velke predstavit a ze to bude dobre vyzerat,lebo mam uzunky pas a sirsie boky takze to bude vraj super,snad vie co robi.kamoska ma 550 a je nizsia jak ja este,chcela som take,povedal ze este budem mat deti.oni budu obaja pri op?ked tam mam byt na 8 tak kedy ma budu operovat?vies mi popisat ako bude vyzerat ten moj operacny den aby som mala predstavu?:)dakujem za ochotu:)

Flow333

Jurinka

tak ja mam 175 cm a 58 kil. Pod prsiami 77 cm. Cez pred 85 a po mam necelych 95. Som cakala ze budu vacsie ale aj tak som spokojna. Nemala som prsia a jedno som mala nizsie skoro o 2 cm aj vacsie. Pekne mi to ale dr vykompenzoval. :-) inak nezda sa ti, ze budu strasne velke k tvojmu zakladu a vyske? Ake mas miery pod a cez prsia? mne dr povedal, ze vacsie nedoporucuje, ze su tazke a mozu po rokoch klesnut a bude treba reoperovat. A ani mi nedoporucil vacsie a to maximum co by sa mi zmestilo je 600. Ale asi na prvy krat nie. Najprv mi chcel dat 420 a potom sme sa dohodli na 460. A to uz hundral ze to budu oooozaj veeelikanske prsia. Som mu povedala, ze chcem take velke ako ma taka blondina na plagate vo vysetrovni. Si si nevsimla? A nemam az take. ONI vraj sice este vystupia a sa usadia. Tak potom uvidime.
A predoperacne. Riesila som cez nich. ONI ma objednali na utz, interne aj krv. Skoro rano som bola na utz v starej nemocnici, potom krv u nich a nakoniec interne. Isla s nami taka asistentka. To bolo 5 minut. Obehli sme 50 babiek ziadne cakanie. Max spokojnost.

barbora10

laloa

krasne ich mas.praveze vyzeraju velmi dobre,pretoze su uplne take na zahryznutie a vyzeraju velke a zaroven nie umelo,prirodzene a krasne tvarovo.100 bodov!!!

silviklh

oni mi dali taký termín :( ja by som aj skorej,ale asi nieje kedy?neviem.. :( hej,predbehnem ta trosku,,uz sa tam vidim tesne predtym,sa budem riadne bat.. :D paneeeboze
a nevies nieco o tej mastopexii?to je ze posunutie bradavky a dvorca vyssie pre lepsi esteticky vzhlad,ci co..

silviklh

oni mi dali taký termín :( ja by som aj skorej,ale asi nieje kedy?neviem.. :( hej,predbehnem ta trosku,,uz sa tam vidim tesne predtym,sa budem riadne bat.. :D paneeeboze
a nevies nieco o tej mastopexii?to je ze posunutie bradavky a dvorca vyssie pre lepsi esteticky vzhlad,ci co..

bianca003

silviklh
no super tak to budeme čakat spolu :) možeš poslať aj foto pred ved aj ja tak mám iba prsia no a Livka je zlatá baba ona to má na starosti tú galériu ... ináč už nás tam je pekná kopka dievčat,,, tak ty si si o termín zavolala či ti oni dali taký termín ?

maria1113

však aj ja tam mám fotku ešte len pred, baby,ktoré sú po opke, tak postupne pridávajú foto ako sa hoja prsia.