Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivka1980

silviklh
ja som mala AA a teraz mam C. mne dali 320 ml, okruhle, nizky profil, viac by sa mi nezmestilo a je to fajn. zpredu vyzeraju vacsie, ale zboku to nie je velky rozdiel. alebo ako bola tema pred troma dnami - nam babam sa stale mali.

Flow333

Jurinka

tak ja som bola na konzultaciu s kamoskou co ma 350. Sice sme rovnako vysoke ale ona je utlejsia. Ja som povedala ze chcem min take. Tak povedal ze u mna taky efekt cez 400. Ze 420 ale vmesti sa aj 460 ale to uz budu vulgarne prsia. Vobec nie su. A ze max u mna by bolo 600. Ale na prvy krat take velke nie. Mala som sa rozhodnut medzi 420 a 460. Tak jasne ze viac.

Tak operacny den. Tak isto som prisla na 8mu s meskanim:-) uz ma cakali na tej recepcii so vsetkymi papiermi. Daju ti poppdpisovat formulare, vyplatis a odvedu ta na izbu. Ja som lezala pri okne:-) tam sa vyzlecies do nohaviciek a oblecies si koselu. Obviazu ti nohy elastickymi obvazmi, pichnu injekciu k pupku na zrazanie krvi. Neboli to neboj. A zavedu do zily kanilu a daju naladovku. Potom ides k dr. Zakreslia ta a uz na operacku. Tam ta napoja na EKG a zmeraju tlak..... Viac nepamatam. Az to ze som na izbe po. :-) so sebou nic neber. Ja v com som prisla v Tom odisla. Jedine som mala nahradne ponozky a gatky. A ustnu vodu. :-)

laloa556

barborka - prosím ťa, veeeľmi sa mi páči podprda, čo máš v albume na 27. fotke, tú bielu - taký strih - to má aj nejaký špeciálny názov? v akom obchode si ju kúpila? neskutočne sa mi páči :) to je push-up? ď.

laloa556

budem sa ináč musieť odfotiť tak, aby ste videli celú postavu, lebo takto sa zdajú, že sú veľké, ale nie sú - sú také akurát :) zajtra idem pozrieť nejaké push-up, to budú bomby potom :D

laloa556

barborka, maria
ďakujeeeem - ste ma potešili :) ako som písala, som veľmi rada ako sa menia, hlavne ako som si pozerala fotky, čo som bola 3 týždne po OP a teraz, tak je to veľký rozdiel, aj v bradavkách - už sa pomaly vyrovnávajú.. už sa mi nezdá, že by bol medzi nimi až taký veľký rozdiel, ako napr. po tých 3 týž. no veľmi sa z nich teším, robia mi radosť :) hlavne som nečakala, že sa mi tak zaoblia.. hlavne, keď som vychádzala z takého základu, aký som mala.. pána doktora jedine vychváliť môžem ;)

maria ja mám rez pod pazuchou, tie bradavky som mala preto prelepené, kedže som mala taký tvar predtým ako som mala, aby mi "silikón" netlačil do bradaviek, aby nešli tak do špicu, ako som ich mala.. dr. má na to takúto fintu ;)

jurinka

flow
cez prsia mam 86,pod prsami 73.myslis ze budu velke?ja som mu povedala ze chcem velke,on na to povedal ze pod 400 pri mne ani nepojde pretoze si vie na mne velke predstavit a ze to bude dobre vyzerat,lebo mam uzunky pas a sirsie boky takze to bude vraj super,snad vie co robi.kamoska ma 550 a je nizsia jak ja este,chcela som take,povedal ze este budem mat deti.oni budu obaja pri op?ked tam mam byt na 8 tak kedy ma budu operovat?vies mi popisat ako bude vyzerat ten moj operacny den aby som mala predstavu?:)dakujem za ochotu:)