ahojte vsetky::))konecne som bola na konzultacii u dr.Cervena,troska ma zarazil pristup,viem,ze ma "pacientiek"az az,ale na to, ako strasne ho tu vsetky vychvaluju,som cakala troska lepsi pristup,myslim,ze prsia su dost zavazne rozhodnutie a on mal pocas pol hodinovej konzultacie 15min rozhovor s kamaratom,mrzla som tam vyzlecena bez podprdy pri otvorenom okne ako trubka::))stale tam chodili sestricky a vybavovali si s nim sukromne veci,ale to fakt neprehanam,asi za 10sekund povedal ake prsia mi da,tak som mu navrhla,ci by mi radsej nedal tie anatomicke az to vypada prirodzenejsie s rezom pod prsnikom,suhlasil hned a dovidenia,no bola som zaskocena,ziadne dlhsie zvazovanie kvoli tvaru,velkosti....musela som na to dost dlho setrit a velmi mi zalezi aby boli prsia po opke krasne a prirodzene,bez komplikacii,tak vas chcem POPROSIT,kto mate robene prsia u dr.Cervena,ako ste spokojne a ci ma niekto silikony Matrix TMM3 370ml,ako to vyzera mam 173cm a vahu 63kgdakujem vopred za vsetky nazory