Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

korki, ja keď som bola v septembri na konzultácii, tak sestrička hovorila, že už objednávajú na leto, tak teraz majú určite už plno aj na celé leto, však skús zavolať, čo ti povie sestrička.

maria1113

korki, keď som sa objednávala na konzultáciu, bolo to niekedy v júli a na konzultačku ma sestrička objednala na september a dala mi aj hneď termín op. na január. Takže čakám dosť dlho, ale už sa to pomaly blíži. Doktor ti na konzultácii navrhne aký rez je pre teba najlepší.

korki

e este otazka o sposobe vkladania implantatu, ze ci bude rez pod prskami alebo podpazuskou, to urci tiez on,alebo je to o dohode??

korki

cora a este otazocka. kedy mas termin opky, ked si este len teraz bola na konzultacke???

ozaj baby, mozem si zajednat u dr. cervena po telefone uz aj termin opky, napr. aj rok dopredu??? alebo termin urcuje on?

korki

diky baby za odpovede. takze uz som v obraze o celkovej cene mojho sna. dik...
barborka, a ta opka sa plati cela u dr. cervena, alebo implantaty si platis zvlast a opku zlvast???
floww, dik za podrobny rozpis cien.

cora

mrzi ma, ze mas takuto zlu skusenost. hlavne ked ho tu tak ospevuju. clovek si toho doktora tak zidealizuje a potom taketo sklamanie. aj ja by som bola z toho,co si napisala sklamana. ja ked sa jedna o takuto vaznu vec, tak mam vela otazok a cakam osobny pristup. ale zas jemu uz asi stupla slava alebo co, ked ma tolko bab v jeden den na stole, vies, on uz asi nepotrebuje zaposobit. ale zas je pravda, ze jeho robota je fakt super. a to on asi vie...

cora5

ahojte vsetky::))konecne som bola na konzultacii u dr.Cervena,troska ma zarazil pristup,viem,ze ma "pacientiek"az az,ale na to, ako strasne ho tu vsetky vychvaluju,som cakala troska lepsi pristup,myslim,ze prsia su dost zavazne rozhodnutie a on mal pocas pol hodinovej konzultacie 15min rozhovor s kamaratom,mrzla som tam vyzlecena bez podprdy pri otvorenom okne ako trubka::))stale tam chodili sestricky a vybavovali si s nim sukromne veci,ale to fakt neprehanam,asi za 10sekund povedal ake prsia mi da,tak som mu navrhla,ci by mi radsej nedal tie anatomicke az to vypada prirodzenejsie s rezom pod prsnikom,suhlasil hned a dovidenia,no bola som zaskocena,ziadne dlhsie zvazovanie kvoli tvaru,velkosti....musela som na to dost dlho setrit a velmi mi zalezi aby boli prsia po opke krasne a prirodzene,bez komplikacii,tak vas chcem POPROSIT,kto mate robene prsia u dr.Cervena,ako ste spokojne a ci ma niekto silikony Matrix TMM3 370ml,ako to vyzera mam 173cm a vahu 63kgdakujem vopred za vsetky nazory

Flow333

Korki

ja som platila 2225 chirmed KE
Implantaty 1000€ - nagor 460ml vysoky profil
operacia 900€
anesteza 200€
predoperacne 70€
podprsenka 55€

zajacik_006

zuzula
ja som s tým dýchaním mala problémy hlavne po narkoze a potom to postupne slablo,ale ten prvý týždeň to trvalo. Všetko sa bude každým dňom zlepšovať.Teraz to je už v pohode,len to blbé spanie na chrbte...