Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuzula26

ahojte,

som uplne na nervy, cele okolie rozobera moje cecky, ze na co som si ich dala robit, ze budem mat len problemy a ze to bol len moj psychicky problem. Mam dve deti, prsia som si uz davno chcela dat urobit a nie preto, aby som ich mala velke, ale aby som sa dobre citila, koli sebe a nikto to nevie pochopit, moja mama sa so mnou ani poriadne nebavi...

malachi

cora
mala si zidealizovane predstavy,ja som tu podla tohto mala tiez, ale oni to beru uz ako beznu vec,aj ked pre teba je to tazke rozhodnutie.pre neho je to rutina,u obvodnej tiez nestravis 2h v ordinacii.ja som tiez nestravila na konzult. dlhsie ako 10min tiez som sa ledva vyzliekla a Dr.uz vedel aka velkost (obrazne,jasne, ze ma meral)tiez som si myslela ako dlho to bude trvat.oni si tak nejak myslia,ze vsetko vies, ked sa na nic nepytas.Keby si sa pytala urcite ti na vsetko odpovie,ja osobne som nezazila taky pristup,ze by mi lekar odpovedal na vsetky moje otazky prostrednictvom mailu,telefonom...a Cerven to robi!mozno je to bezne aj u inych plast.chirurgov, neviem,nemam skusenosti s inymi.ak mas ale pochybnosti objednaj sa na konzult.k niekomu inemu,ale ja kazdopadne som s jeho pracou spokojna

maria1113

ahoj jednota, tak ty si naozaj dlho nečakala, u dr. Červeňa je naozaj dlhý poradovník, aj ja som myslela , že sa ani nedočkám, ale január sa už blíži

jednotka1

no ako tu čítam,tak to som mala riadne stastie s termínom op.kebyze mam pol roka čakat,ma vystrie. na konzultaciu som isla hned na druhy den ako som volala a na op ma chceli dat o dalsie 2 dni,to by som ale nestihla predoperačné,a brala som aj antikoncepciu a tak som musela este počkat 2 týzdne. zajtra uz konečne idem na stehy,tak sa tesím na sprchu.

cora5

este ma prekvapilo,ze v Pezinku operuju len v sobotu a neda sa tam doplatit este jeden den navyse,mam problem,aby ma odtial niekto po opke vyzdvyhol,tak som sa tesila,ze si doplatim a v pohode docestujem sama,ale tam sa to neda

cora5

ked KE mam aleko a neviem mozno v tom chirmede robia dobre,ale videla som nejake fotky odtial a zdali sa mi priserne umele,dufam,ze tie anatomicke budu mat naozaj prirodzeny vzhlad a aked som pocula tolko dobrych ohlasov na dr .Cervena,rozhodla som sa prenho,pomeral ma,uz ani neviem ci sa pre tip rozhodol pred ci po zvazeni tipu silikonov,fakt tam bol stres::))platim 1400eur za op a 1070eur za MartixTMM3,nic viac o nich neviem,preto som si urobila termin tesne mesiac pred op na este jednu konzultaciu.Za posledne 4mesiace som pribrala 9kil,takze dufam,ze dam do aprila nieco dole,aby som mala aspon tak 61kg a definitivne sa rozhodla pre tip silikonov,Prosim vas este a ako sa dostenem do nejakej foto galerie,aby som si mohla pozriet aj fotky pred a po od dr. Cervena?dakujem

korki

tak maria,dik, tak to ja uz v pondelok idem volat, aby ma bud. jesen operovali... xixi...

cora, a kolko budes teda platit? urcite ti vsetko povedali. ak mozes, podrobne rozpisat. viem, ze tie anatomicke, su drahsie...
inak, zas mna by to moc neodradilo, ako pisem, urcite by som bola sklamana z jeho pristupu, ale zas robotu si robi dobre a aj podla fotiek,co som sledovala tu baby z fora, tak sa mi velmi pacili jeho opky. i ked nehovorim, ze aj ostatnych nie. ale napr. tie operacie s dr. jezovitovou, sa mi zdali divne tie prsia... co vy na to???

leus

cora 5
no ja na tvojom mieste by som nesla s takou neistotou do takeho zakroku, radsej chod este niekde inde na konzultaciu, neviem odkial si, ale v BA je dobry trska a v KE chirmed...

cora5

ahoj korki,na konzultacku som cakala skoro dva mesiace,bola som tam teraz v piatok a objednali ma na 14maja idem do Pezinka,vobec neviem kde to tam je,ale to budem zistovat az potom,rez mam prto pod prsnikom,lebo som chcela anatomicke,vraj vyzeraju ovela prirodzenejsie a tie sa vkladaku cez rez pod prsnikom,no dufam,ze nebudem sklamana a je fakt dobry,co sa tyka vyberu silikonov aj prace