Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Violetka

Korki,

ešte jedna vec. Tie ceny implantátov ani nehľadaj. Vôbec nevieš aké ti doporučí. Napríklad ja mám ARION a tie sa málo používajú. Ale dr mi ich doporučil, lebo som mala veľmi ovisnuté prsia a vraj tieto sú presne pre mňa. Majú dvojitý gél, ktorý lepšie drží tvar. Veď aj stáli! 1300 EUR. Takže zbytočne sa nezaťažuj teraz cenníkmi, on ti doporučí typ, značku a potom uvidíš.

Violetka

Kokri

s tými splátkami. Klinika, ak to robí na splátky, tak zase len cez homecredit, alebo quatro. Ja som chcela ísť cez homecredit, ale keď som oznámila, že som na MD, tak ma zamietli. Vraj zamietli aj pani, ktorá bola dlhodobo PN a pritom mala pekný príjem. Quatro neviem, či je také prísne. Nakoniec som si požičala od otca:-) Chudák v 19 rokoch mi zaplatil uši, teraz v 35 mi požičal na kozy, no čo už keď on si svoju robotu neurobil poriadne, teraz to musia plastickí chirurgovia po ňom opravovať:-) Veď aj hruď aj odstávajúce uši som zdedila po ňom...

Silviklh

predoperačné nestojí tak veľa. Ja som šla cez obvodného a platila som iba interné 26 EUR, nič viac.

malachi

alore
ahoj,neposles fotky po op.?
laloa
vau krasne spravil!
lenkea
dufam,ze sa vydaria tiez a budes velmi spokojna ;)

ivka1980

silvikhl
ja mam polytech. musela som sa zasmiat, ked mi daval zarucne listy. to akoze 'v pripade nespokojnosti reklamovat.'

ivka1980

silvikhl
ja mam viac do sirky ako do vysky, lebo ja som ich mala dost daleko od seba. mne to vysletloval doktor, ze normalne su do sirky 11.4 cm, ale mne odporucil 12.8 cm, aby to vyzeralo prirodzene. cize su nizsie, ale sirsie.

ivka1980

silvikhl
ja mam viac do sirky ako do vysky, lebo ja som ich mala dost daleko od seba. mne to vysletloval doktor, ze normalne su do sirky 11.4 cm, ale mne odporucil 12.8 cm, aby to vyzeralo prirodzene. cize su nizsie, ale sirsie.

silviklh

viem,len ci nahodou...boze,to budu blbe reci,uz sa tesim..stale tí ludia maju proti tomu daco...tí,čo nemaju komplexy zo svojich prs a teda to ani nedokazu nikdy pochopit.. :-/

korki

flow. ja som taka ista. neviem moc setrit. vsetko miniem, ked nie uz teraz na seba, tak na deti hlavne.
ale pochopila som, ze zivot je kratky a urcite sa mi na toto oplati si aj pozicat alebo uver. len som chcela vediet, ako to je najvyhodnejsie. viem, ze cez quatro sa dost preplati. a neviete, niekto tu spominal ze ajklinika robi opky na splatky, ale to je asi to quatro. no hadam nasetrim a ked nie, tak pozicam...xixi