Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

cora
neboj nebola som jedina s pocitom "to je vsetko?" :D oni to tak proste neberu ako ty na tej konzult.vsak ja som tiez mala kopec otazok a na konzult vsetky zabudla :) neboj aj tebe to rychlo ujde,ja som cakala tiez pol roka do op.ale ak mas mat pocit,ze to nebolo dostatocne mozes ist aj k inemu alebo este na jednu konzult k nemu,vela bab tu to tak spravilo.v pezinku boli lola so cheri

silviklh

cora5

Ahoj,si robis srandu???to je taky...zvlastny?tak toto sa mi nepaci! a on si povie velkost a co ked ja chcem napr.vacsie??ty kokso....nrmam slov,uz ma aj prechadza radost...

silviklh

korki

ahoj,ja so mvolala v piatok,ma objednala na konzultaciu a sa ma pyta,ci chcem zarezervovat.a ja ze co zarezervovat?a ona ze operaciu na jun...:D a ja ze tak asi,ked az v juni :D
tak volaj!

cora5

ahoj malachi,ide ma porazit,uz ti pisem treti krat a vzdy mi "padne "net::))dakujem za odpoved,potesila si ma ,ze aj pri tebe to tam bolo u dr.Cervena hekticke,ale vysledok nakoniec stoji za to:)gratulujm,ze uz to mas za sebou,aj v dobrom zavidim::)prosim ta nevies o niekom kto bol operovany dr.Cervenom ,ale v Pezinku?otazok som mala dost,ale akosi som tam stratila rec::)dakujem

maria1113

cora na nete ani fotky od dr. Čereňa nenájdeš, jedine v galérke a tam sa dostaneš, ak pošleš foto svoji prs a svoj nick na e.uhrinova@gmail.com a na druhý deň ti príde link sa heslom

cora5

ahoj malachi,tak to si ma potesila,ze aj u teba to prebiehalo tak hekticky pri konzultacii u dr.Cervena,ale vysledok stal za to,dufam,ze aj u mna to bude tak:)nevies prosim ta o niekom koho operoval dr.Cerven,ale v Pezinku?este ,otazok som mala dost,ale nejak som tam stratila rec a vlastne som mala pocit,ze radsej nech sa nic nepytam,vsak co ma zaujima,mi moze povedat aj sestricka:)chcela by som si pozriet aj nejake fotky pred a po,ale nic od Cervena som na nete nenasla,neviete mi prosim poradit?dakujem

maria1113

zuzula, skús sa nad to povzniesť, ani u mňa to nebolo zo začiatku jednoduché. Keď som to pred troma rokmi oznámila manželovi, že ich chcem, tak povedal, že jedine cez jeho mrtvolu. Postupom času zmenil názor, ale naozaj, išlo to veľmi pomaly, ešte pred pár dňami sa ma pýtal, či si to náhodou nerozmyslím. A keď to počula moja mama, že to chcem, tak mi povedala, že či som normálna. Ale teraz už je s tým zmierená, len sa bojí, ako každá matka o svoje decko, aby sa niečo nestalo. A kto ma najviac naštval bol môj brat, ktorý ma stále podpichoval, že opakujem po našej sesternici z čiech, ktorá bola minulý rok na prsia. Povedal, že nechcem byť horšia ako ona a tak idem aj ja. Ale už sme si to vysvetlili. Teraz si zo mňa robí zase srandu, že nech si dám radšej operovať astigmatizmus, ako "cicky". Ale sranda musí byť.

malachi

zuzula
z toho si nic nerob, u mna boli vsetci proti...jasne, ze to je len "psychicky problem" a ten sa rozumom potlacit neda niekedy,uzivaj si, ze ich mas a kasli na nazory ostatnych.su tvoje, tak ako aj prip.problemy, ktore potom musis rovnako riesit sama ;) so mnou sa mama tiez nebavila.ini to nepochopia,hlavne je,ze ty si spokojna a nenechaj si pokazit radost