violetka, diky za odpovede.
no veru si ja radsej poziciam. tak viac menej mam casu dost, takze by som mohla aj dosetrit, ale pri dvoch detoch, to ja proste neviem setrit.
inak sranda to s tym tvojim otcom. ze musi platit zato, ze on dobre nespravil, xixi, som sa zasmiala...sa to tu inak fajn rozoberalo, ze ake su reakcie okolia. no ja uz som pred 10 rokmi mala absolvovat opku, ale kedze som mala zle predoperacne, tak sa to oddialilo o rok. a nakoniec z roka sa stalo 10 rokov. ale tesne pred tou opkou som to povedala len potencialnej svokre (teraz uz svokre) a mojej mame. samozrejme, ze odhovaracky, ale vedeli, ze nemaju sancu. tak ma len ccheli postrasit, ze co sa vsetko moze stat a podobne. a este bonus, ze mam pockat kym budem mat deti a po detoch zvyknu prsia narast, xixi. takze nestalo sa a ja som uz teraz pevne rozhodnuta. a moze mi teraz kto chce co cche, neodhovori ma. mam sice vacsi strach o seba, ako pred tymi 10 rokmi, ale to len kvoli detom, ze co bude s nimi, ak nahodou... ale to je asi normalne, pre tie, co sme tu matky...
a teda moze mi tu niekto povedat tu najvyssiu moznu hranicu, co ma to bude stat aj s pripadnym rozdelenim, ze kolko opka a kolko implantaty. ja viem, ze zalezi, ake, ale teda podla skusenosti z tohto fora, ci mi niektora neviete povedat. aby som zas nenasetrila aj na dve operacie, lebo potom bude vymyslat aj nad inymi zakrokmi, xixi
zatial som rozhodnuta pre dr. cervena, ktory tu ma vyborne ohlasy a kedze mam synceka este velmi maleho, tak som ochotna aj rok este pockat s tym. ale viac uz ani den... a viem, ze on ma teda neskutocny naval, ved silviklh ide az v lete...