Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuzula26

ok, ale preco chces ist zrovna k nemu, lebo su aj ini doktori, kt. su dobri vo svojom fachu, ja som tiez nechcela cakat a lepsie si to dat urobit prave v zime, koli hojeniu a noseniu tejto hroznej podprdy....
ja som bola u Fabryho v Ba.....teraz v pondelok

silviklh

Zuzula26

preto,lebo to bol najblizsi termin. 15.6 :(
ja som este ani na konzultacii nebola,idem az 21.1 ,idem k Cervenovi,tak asi preto to tak dlho trva.

silviklh

božeeee baby ja vám tak všetkým závidím! :) ja ešte musím pol roka čakáááť :( neviem,ako to vydržím,myslela som,že v marci už budem :( ale niee,v lete sa budem pariť v tej podprske a že nesprchovať sa...super :D

Flow333

Silviklh

tak aim chudsia 58 kg a175 cm. Davali mi 460 ml. Ale vobec to k mojej vyske nie je vela. Pod prsiami mam 77 cm cez som mala 85 teraz 94,5

Flow333

Bianca

ahoj no mne sa zda ze maknu ale este aj tak ich Medan k sebe.

Kocky inak znama mi doniesla z NY podpirky Victorias secret no push upky a ja do nich este nevpracem kozi:-) 75d. No snad sa to zmeni

maxim3113

laola
ahoj ako si spokojna s velkostou?? ty mas 375ml..ja idem mat tiez 375 ale anatomy..a stale este vaham bojim sa aby neboli male ked odpuchnu ako tu baby pisu ze radsej sa dat do väcsich..aku si mala velkost predtym?? a teraz nosis aku velkost podprsenky ?? doktor mi povedal ze to bude take Decko takze malo by byt dost ;-) dakujem