Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

možno,že nemal náladu :D ja nevime,preto ssa pýtam,či všetky,čo boli u neho,či to takto bolo,ale zatiaľ sa nikto neozval..

Lia86

Cora,

A nechcela by si íst skúsiť aj na konzultáciu niekam inam? Napr. BA? Od Pezinku je to už kúsok... Dosť ma zaskočil prístup lekára, ako si to tu popísala. Asi by som sa zvrtla na päte a už sa tam neobjavila... To moja konzultácia trvala 3 hodiny!!! Prebiehalo to asi tak, že sa ma dr spýtal na moju predstavu, dôkladne všetko pomeral, pozapisoval, zisťoval elasticitu kože, na základe tvaru mojich pŕs povedal, či sa mi viac hodia okrúhle alebo anatómy, potom následovalo dlhé a podrobné vysvetľovanie ako prebieha zákrok, aké komplikácie, ako po zákroku.... potom moje otázky... Vážne som nečakala že až tak dopodrobna. Odporučil mi priplatiť si ešte jednu noc, bo dáva dreny a je lepšie keď o jeden deň dostávaš infúzky od bolesti a antibiotiká do žily... Ja som bola max spokojná, konzultácia bola hneď, opku som si vybrala termín o 3 týždne, žiadne čakanie... Ja som bola v ŠNOPe u dr Tršku, ten operuje pondelky, konzultáciu môžeš mať aj v Ružinovskej nemocnici, ako ti to vyhovuje. A keď pozrieš galerku, robí nádherné prirodzené prsia, žiadne polgule na hrudi. Veľa ľudí mi povedalo, že mám prsia ako svoje...
Fuh, nejak som sa rozpísala:)))

cora5

silvik musis mat 100bodovu maminu,moja je tiez zlata,ale keby vedela,ze idem na opku s prsiami,asi by sme za noch chodili cez sviatky na ARO::)))ale chapem ju ,ze sa boji ako kazda mama,ze zas dakedy priberiem je iste::))to je u mna normalka s vahou hore,dole,no uvidim,idem este raz na konzultacku tak to prehodnotime:)

silviklh

cora5

ja na tvojom mieste by so msi dala viac :-)
co ak znova priberies nahoodou :) (neprivolavam to :D )
no,o 6 dni mam 22 :-) hej,moja mamina s tym suhlasi,aj ona si potom zevraj da :D a sama mi mama hovori,nech si dam aj vacsie,aj trojky,co so mprekvapena :D
vsak minuly stvrtok mi hovori- ukaz ich? (prsia) Hej,treba ti! :D:D vsak moja mladsia setsra ma vacsie..uz ma to fakt nebavi,od 13 rokov mam nulky,proste to vyzera strasne..

cora5

operaciu mam14.5.v Pezinku,ale prave pozeram starsie prispevky a vela lutuju ,ze si dali 370ml a nie odrazu 425ml,ked aj ja sa bojim aby neboli prehnane velke a neprirodzene,je tu prosim niekto s vyskou okolo 173cm a 60kg vahou a ma 425ml od Ce rvena? Silvik mas 21r a mamina ide s tebou?tak ti gratulujem k takej tolerantnej maine::)))ja mam 32r a mam cely tajny organizacny plan,aby sa nikto:::)))to skryvanie a planovanie mi uz zacina liest na nervy ,ale DUFAM,ze to bude stat za to::))nemyslim,ze je to hlupe,ked pojde mama s tebou,ale ak ste sa obe zhodli, suhlasi s tym ,dovoli ti to ,tak tam aj tak vela neovplyvni,to hlavne ti aj tak bude radit lekar,takze,myslim,ze to nie je hlupe,ale nie je ani nutne,aby s tebou sla

silviklh

cora5

aha,tak mozn oto az nebude take zle..:D
som zvedava,co povie mne vychudnutej :( ale vsak nebudem vecne takato,ja preto chcem tiez vacsie...
a kedy ty ides na operaciu?zabudla som a nechce sa mi to tu hladat :)
a myslis,ze to bude od veci,ked tam pojde so mnou mama? :D aj ona to chce pocut...ale asi to je take ako s malym deckom,ci...? (mam 21 :) )

cora5

ok dakujem:)velkost prs mi povedal on ake by mi sli,ale chcel mi dat väcsie ja som si zvolila radsej tie mensie 370ml a aby boli anatomicke som mu navrhla sama a suhlasil s tym,nechcela som nejake obrovske,aby to nevyzeralo prilis umelo,aj ja idem mesiac pred operaciou na este jednu konzultaciu,dufam,ze sa dostanem do vtedy na povodnu vahu a vtedy viem,ze ked mam teraz jednotky,budem mat v aprili mozno aj nulky:)takze mozno mi este zmeni tip silikonov