Cora,
A nechcela by si íst skúsiť aj na konzultáciu niekam inam? Napr. BA? Od Pezinku je to už kúsok... Dosť ma zaskočil prístup lekára, ako si to tu popísala. Asi by som sa zvrtla na päte a už sa tam neobjavila... To moja konzultácia trvala 3 hodiny!!! Prebiehalo to asi tak, že sa ma dr spýtal na moju predstavu, dôkladne všetko pomeral, pozapisoval, zisťoval elasticitu kože, na základe tvaru mojich pŕs povedal, či sa mi viac hodia okrúhle alebo anatómy, potom následovalo dlhé a podrobné vysvetľovanie ako prebieha zákrok, aké komplikácie, ako po zákroku.... potom moje otázky... Vážne som nečakala že až tak dopodrobna. Odporučil mi priplatiť si ešte jednu noc, bo dáva dreny a je lepšie keď o jeden deň dostávaš infúzky od bolesti a antibiotiká do žily... Ja som bola max spokojná, konzultácia bola hneď, opku som si vybrala termín o 3 týždne, žiadne čakanie... Ja som bola v ŠNOPe u dr Tršku, ten operuje pondelky, konzultáciu môžeš mať aj v Ružinovskej nemocnici, ako ti to vyhovuje. A keď pozrieš galerku, robí nádherné prirodzené prsia, žiadne polgule na hrudi. Veľa ľudí mi povedalo, že mám prsia ako svoje...
Fuh, nejak som sa rozpísala:)))