Cora5
tiež som zažila takúto konzultáciu u dr. Červeňa. Čakala som, že keď som bola objednaná na 12,00, tak o mne budú vedieť a zavolajú ma sami. No pravda bola taká, že čakáreň plná ľudí, boli tam baby, ktoré boli objednané tiež "okolo obeda", ďalej nejaké kontroly, no proste zmätok, chaos. Dnu vôbec nevolali, skôr mi to pripadalo, kto sa tam prvý dostane ten tam bude. Keď som bola dnu, nemala som to srdce sedieť tam 2 hodiny, keď som vedela, že vonku je plno báb. Ale jemu to bolo jedno. On sa mi venoval. Bol v pohode. Jedným pohľadom zhodnotil čo potrebujem a akú veľkosť. Cora mám približne takú postavu ako ty 170/63 a dala som si 425 anatomické. Ešte som mu potom písala, že sa bojím tej veľkosti, on mi veľmi milo odpísal, vysvetlil, že prečo radšej väčšie. A teraz na kontrole som mu musela uznať, že mal pravdu. Že to dobre odhadol. Má to proste v oku. Treba sa úplne vložiť do jeho rúk. On to už robí tak dlho, že si nezakladá na nejakých dojmoch a pocitoch, pre neho to je asi rutina, ale ešte ho to baví a stále je v tom lepší a lepší. To je hlavné. A ešte niečo. V deň operácie bol veľmi milý, nemám na neho žiadne výhrady. To len tie konzultačky akosi nemajú dobre zorganizované.
Včera som sa fotila, tak už dnes snáď pošlem fotky do galérky.
Korki,
implantáty platíš zvlášť, objednávaš si ich sama a operáciu platíš až na klinike v ten deň. Mňa to vyšlo 2660 EUR celé. A tiež som to urobila tak, že som tam zavolala začiatkom roka, rovno som sa objednala na konzultáciu na september a na operáciu 2 mesiace po tom. Mal to tam celé voľné, tak som si mohla vyberať.