Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

silviklh tak skús zajtra zavolať a popros sestričku, nech sa pred teba nepichnú iné baby ;)

ináč cora, som veľmi prekvapená z toho čo si napísala, že ako sa k tebe dr. zachoval.. ja som bola ešte s jednou kočkou na konzultácii, keď sme prišli do ordinácie, najskôr si nás posadil a vysvetlil, poučil o prípadných komplikáciách, opýtal sa akú máme predstavu o veľkosti, ukázal nám silikón, sme si to mohli pomačkať a dal nám priestor aj na naše otázky.. a potom sa každej zvlášť venoval, mne síce menej - ale stačilo, tiež ma pomeral, povedal, aký typ implantátu by sa mi hodil, aký profil, prečo nie iné, prečo nie anatóm.. kočke čo bola so mnou sa venoval dllllho, podľa mňa sa venuje každej ako daná baba potrebuje.. mne sa dr. veľmi páči, aj sestričky a všetci naokolo :) sestra si u ňho dala robiť nevus a povedala, že u nikoho z predošlých lekárov (lebo bola na viacerých konzultáciách s tým, aj tu v BA) nemala taký dobrý pocit a preto sa ani na OP až tak nebála :) (robili jej to v lokálke), oni sú veľmi priateľskí a podľa mňa im nezáleží len na sebe, ale predovšetkým aj na nás, aby sme hlavne my boli spokojné, čiže si myslím, že sláva mu do hlavy nestúpla :) ale to je len môj názor, lebo ku mne sa správal pekne, odpovedal na všetko čo som sa pýtala.. keď niečo zabudneš, môžeš si kľudne zavolať.. je mi ľúto, že ty si to zažila inak.. takisto za inú konzultáciu nič nedáš, choď vyskúšať, nech si si 100%-ne istá, ku komu chceš ísť.. držím palec ;)

silviklh

laloa556

nepovedala,to ma nenapadlo :D so mbola celá v strese :D
poviem asi v januári,ked pojdem na tu konzultaciu..ved ja som ani nereagovala ,ze TO AZ V JUNI?? akoby som normalne bola reagovala,keby so mnebola taka vystresovana..co uz :)

laloa556

silvikhl a povedala si sestričke, že keby sa niečo skôr uvolnilo, nech ti zavolá? lebo sa stáva, že baby nemôžu prísť na ten termín, a vypadnú.. a hneď volajú inej kočke, čo sa zahlásila..

laloa556

malachi, nelusik ďakujeeeem vám veľmi za pochvalu, som rada, že mi dr. tak pomohol, konečne sa nehanbím sama pred sebou :))) pekne sa zmenili :)

maxim3113 ahooj :) ja som mala predtým B-čka, teraz čo nosím látkovú podprsenku, tak tú mám C-čkovú, a push up som si ešte nekúpila, tak neviem či tú budem mať tiez C alebo D, asi bude záležať od strihu.. na obvode mi 375 ml urobilo 8 cm.. s veľkosťou som spokojná, ale teraz by som kľudne dala aj 425 :) - toľko povedal, že sa zmestí, ale to číslo sa mi zdalo veľmi velké :) ale sú akurát, som veľmi rada, že ich mám.. myslím, že keď dám push up, tak budú waaaaau :) ale keď chcem byť nenápadko - napr. pred starými rodičmi, dám látkovú a nejaké triko a vôbec nevyzerá, že by si niečo všimli.. lebo ich mám teraz také ako v minulosti, keď som dala vystuženú podprdu :)
takže som veľmi spokojná :) ty ideš ku komu na OP? a dr. ti koľko ml odporučil?

tinda

lia,že tri hodiny fuu:)ale je pravda,že on všetko dopodrobna vysvetluje,ja som tam bola tiež vyše hodiny,ale tiež sme si ešte pred opkou mailovali a telefonovali...
je pravda,že pre doktorov je to rutina,ale zas pre nás niečo nové a máme strach,predsa len to neni trhanie zuba a taktiež je pre nás dôležitý výsledok,ved vlastne o tom je tá konzultácia.Ja keby nemám dobrý pocit s konzultácie,tak rozhodne vyskušam ísť ešte min.na jednu a až potom sa rozhodnem.

alore

silvilh
ja mam napr stredny profil cize su sirsie implantaty maju 12.7cm a do vysky len 4.0 a to mam 325ml. Keby som mala vysoky profil boli by uzsie ale o to vysie. Cize podla mna je to okatejsie a viacej vidiet ze mas prsia spravene, ale to je len moj nazor. Ja som aj dost vysoka vyse 180cm a vobec sa ta velkost na mne nestratila su akurat. Vacsie som nechcela aj ked na konzultacii mi pan doktor ,,ponukal" 350- 375 ja som trvala na 325 aby si aj v skole nic ucitelia a spoluziaci nevsimli. Myslim ze niektore uciteplky by boli zavistlive a mala by som zbytocne problemy. Takze do skoly ked si nedam vystih tak nikto nic nevie su nenapadne a naopak ked si dam vystrih a chcem tak su velke a kazdy sa na ne pozrie ked som vonku. Na kontrole mi pan doktor povedal ze dobre ze mam 325 ze viacej by bolo moc lebo mam velmi tenku kozu a zaklad som nemala ziaden. A myslim ze sa mi aj menej zmenia kojenim a zemskou pritazlivostou kedze su mensie a lahsie...uvidim.

Violetka

Cora5

tiež som zažila takúto konzultáciu u dr. Červeňa. Čakala som, že keď som bola objednaná na 12,00, tak o mne budú vedieť a zavolajú ma sami. No pravda bola taká, že čakáreň plná ľudí, boli tam baby, ktoré boli objednané tiež "okolo obeda", ďalej nejaké kontroly, no proste zmätok, chaos. Dnu vôbec nevolali, skôr mi to pripadalo, kto sa tam prvý dostane ten tam bude. Keď som bola dnu, nemala som to srdce sedieť tam 2 hodiny, keď som vedela, že vonku je plno báb. Ale jemu to bolo jedno. On sa mi venoval. Bol v pohode. Jedným pohľadom zhodnotil čo potrebujem a akú veľkosť. Cora mám približne takú postavu ako ty 170/63 a dala som si 425 anatomické. Ešte som mu potom písala, že sa bojím tej veľkosti, on mi veľmi milo odpísal, vysvetlil, že prečo radšej väčšie. A teraz na kontrole som mu musela uznať, že mal pravdu. Že to dobre odhadol. Má to proste v oku. Treba sa úplne vložiť do jeho rúk. On to už robí tak dlho, že si nezakladá na nejakých dojmoch a pocitoch, pre neho to je asi rutina, ale ešte ho to baví a stále je v tom lepší a lepší. To je hlavné. A ešte niečo. V deň operácie bol veľmi milý, nemám na neho žiadne výhrady. To len tie konzultačky akosi nemajú dobre zorganizované.

Včera som sa fotila, tak už dnes snáď pošlem fotky do galérky.

Korki,

implantáty platíš zvlášť, objednávaš si ich sama a operáciu platíš až na klinike v ten deň. Mňa to vyšlo 2660 EUR celé. A tiež som to urobila tak, že som tam zavolala začiatkom roka, rovno som sa objednala na konzultáciu na september a na operáciu 2 mesiace po tom. Mal to tam celé voľné, tak som si mohla vyberať.

silviklh

alore

aj ty máš 21 ?? :D ja že so mtu jediná taká žaba :)
v PK si bola u Cervena? a ty ako s tou konzultaciou?

alore

cora5 aj ja som bola na opke v pezinku :)
silviklh aj ja mam 21 a bola som na opke a tiez ma tak podporovala mamina :) bola so mnou aj na konzultacke a frajer bol so mnou dokonca na izbe v pk. Sa o mna pekne staral po opke :)
malachi ako sa maju prska? :D o tych fotkych do galerky neuvazujem...