Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

silviklh ja som to aj teraz riešila pôžičkou.. ale je určite lepšie, keď máš našetrené.. a rozmýšlala si aj kedy by si chcela deti a tak..?

laloa556

silviklh - spravil by aj 50 kg babe C-čka :) ide o to, koľko ml sa ti zmestí.. a kľudne si napíš otázky aj na papier, čo sa chceš spýtať, lebo tam na "všetko" zabudneš :)) radím z vlastnej skúsenosti.. ja som bola taká šťastná, že sa to všetko blíži, že až keď som odišla, tak som si spomenula, že jaaaj ešte na toto som sa chcela spýtať, a na toto.... ale potom som si zavolala a boli veľmi ochotní ;)

silviklh

laloa556

aj ja lutujem,ze som si skor nedala,ale zase,vtedy som na to ani nemala peniaze,takže by to ani neslo...

laloa556

silviklh - neboj, dr. ti povie koľko sa ti zmestí, spýta sa na tvoju predstavu a podľa toho ti určí tú správnu veľkosť.. on určite nechce aby na tebe, či nás vyzerali nejako umelo, preto sa snaží vybrať tú najvyhovujúcejšiu veľkosť k postave ;) on to má v oku ;)

laloa556

a som veľmi spokojná s jeho robotou, lebo sa už pred sebou nehanbím :) vyplnil mi to, čo som nemala a už teraz viem, že raz po deťoch ho pôjdem znova navštíviť :D

jurinka jeeeej ty máš 20? ja mám 23 a ľutujem, že som si nedala prská spraviť už aj v 18 :) ale nejak čas ubehol a 3 roky prešli ako nič :)) jeeej super, tešííím sa :)))

silviklh

laloa556

urobím tak! :-) ešte sa ťa spýtam,baby tu kedysi písali,že dr.Červeň nechce robiť dáke veľké prsia,nevieš,ako to mysleli?že 50 kilovej nespraví trojky,či ako je to myslené? :)

jurinka

alore,silviklh
nieste tu same,ja mam estelen 20:)))
silviklh
skus este konzultaciu inde a uvidis,ale co tu citam na dr.Cervena tak asi je to fakt profik aj ked pristup mal mozno aky mal.

flow
mne pisala sestricka za opku 1000 eur a za impl.900 a pritom mame mat rovnake.no mozno mi da iny druh nechapem?