Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

babulky musím off, ségra musí za PC - ide robiť nejakú prácu do školy, tak večer prídem ;) ahojte zatiaľ ;)

laloa556

silviklh nemysli tak negatívne, ja som si takéto myšlienky nepripúšťala, alebo že by sa niečo stalo.. ja som bola v PK a tam je jeden úúúúúžasný anesteziológ, tiež skvelý prístup, mne osobne nebolo z narkózy zle, a keď som sa zobudila, tak to je akoby si sa zobudila ráno a si ešte lepšie vyspatá ako normálne :) teraz na takéto veci ešte nemysli.. viem, je to ľahké hovoriť, každá sme si toto zažili, len nemysli na OP v zlom ;) ale teš sa, aké budeš mať prsíčka, ako ti budú robiť radosť ;)

silviklh

ale však s výsledkom bol ispokojné všetky :)

ja mám pocit,že na mne,ako naschvál,sa to nepodarí :D ,alebo zomriem,keĎ ma uspia :D
však ja mám ešte pol roka a už teraz sa mi zle zaspáva,normálne ma aj prsia začnú bolieť a si predstavujem,že ako preboha budem spávať a tak..a tá napnutá koža a to všetko..aaaauuu :D mám pocit,že mi začína šibať :D

laloa556

silviklh ja tiež asi tak podobne, nemám sa kam ponáhlať :D

malachi tiež aby to odo mňa nevyznelo, že ho obhajujem alebo tak, ale nemôžem nič zlé povedať, lebo takého ako som opísala, som ho zažila ja.. :) tiež to nebola 3 hod. konzultácia, ale si myslím, že kebyže sa mám čo pýtať, tak sa mi venuje dlhšie.. dosť to vysvetlil všetko, keď sme prišli do ordinácie, odpovedal na všetko čo sme sa pýtali.. neviem, mne sa zdal fajn :) ale to je len moja skúsenosť, tak to neberte tak, že ho silou mocou obhajujem, píšem len to, čo som sama zažila.. škoda, že nie všetky :/

malachi

tym som samozrejme nemyslela nic zle na tych co sa venuju 3h,baba ma urcite lepsi pocit,ale pre mna je dolezite, ze robota stala za to takze ak chces daj si dalsiu konzult.alebo nedaj len na "prvy dojem"

malachi

laloa cora &spol.
aby to zase tu nevyznelo,no nie ze by sa nevenoval ale trojhodinova konzult to urcite nebola,ale ked nieco potrebujes vzdy odpisal.ja som absolutne spokojna aj ked som po tej "kratkej"konzult podla tohto mala taky pocit,ze kasle na to, ale ako som vravela on uz nepotrebuje sa na babu 3hdivat aby vedel co snou.inak pristup mal absolutne profesionalny a vsetko co som potrebovala som vedela dopredu.
alore
aj ja aj prsia sa mame dobre a uzivame si spolocne straveny cas :D