Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

to nebude treba vediet az tak presne,pretoze ja tiez neviem,ako co bude,ked ju vysadim,pretoze ju beriem prave kvoli nepravidelnosti velkej a sestricka mi povedala,ze aj keby som akurat v ten den dostala,tak domov ma neposlu,tak sa nemusis bat :)

korki

silviklh
ale ja sa chcem objednat az skoro o rok. a to teda nemam sancu vediet, ako to vyjde kramovo... a antikoncepciu neuzivam a mam tak na 5 dni vzdy nepravidelne...

korki

lia86, inak mas fakt krasne prska... aky si mala zaklad???
inak vyzera, ako keby si mala uplne prirodzene, ale ty nemas anatomicke, ale gulate,ze??? fakt prirodzene!!!

korki

ahojte.
dik za odpovede...
samozrejme, napadli ma dalsie otazocky.
co su to tie dreny baby??? znie to tak straslivo??? a chcela by som sa spytat, v BB u dr. cervena sa da priplatit o jednu noc naviac??? lebo neviem si predstavit tu cestu autom domov, hned na druhy den a ked je to tak 2 hodiny???
a ako je to s kramami? ako zariadim, aby mi to nevyslo, ked mam termin napr. polroka dopredu???

Lia86

Lubs,

Ďakujem. Ja som hradila na jeden účet 553 eur, na druhý účet 2202 a doplácala som si ešte 1 noc nejakých 63 eur priamo v nemocnici, čiže som tam bola 2 noci. Maximálne spokojná, každé ráno prišiel dr, popýtal sa, ako sa máme, skontroloval prská, previazal, keď sme odchádzali domov, ešte nám spevnil prská elastickým obväzom, aby sa nám po ceste nič nepohlo...

b4rbie

ahojte,

mne lekár odporučil vysadit HAK aspon dva mesiace pred opkou, čo znamená, že novu tabulku už brať nezačnem. Má tu niekotrá z vás skúsenosť s tým ako telo zareagovalo? Snažila som si vypočítať, či mi neprídu práve na deň op. ale neviem s akou nepravidelnosťou mám počítať...

Ďakujem =)

Ajsa4

cora,
Na mojej prvej konzultácii som bola v BA(interklinik). Doktor ma hodinu premeriaval, potom meral kolko svalstva mám, vysvetloval krútil hlavou ze čo so mnou, ze čo sa mi tam vojde. Povedal ze max ako 270ml nemoze dat, bo by sa mi to nezmestilo a že bradavky by mi isli nakrivo.
Druha konzultácia bola u Mudr. Červeňa
Trvala asi 15-20min. Spýtal sa že aké veľké by som chcela asi prsia.Pozrel na mna pomačkal povedal že 300ml a do druheho 400ml kvoli asymetri a že okruhle, rez pod pazuchu. That´s it.Toto trvalo asi 5 min.Potom dalších 10min som sa sním len handrkovala o tom že prečo okruhle, ja som išla stým že cem anatomické,pretože vyzerajú prirodzenejšie. Spýtal sa ma či som už videla jeho robotu kde dával okruhle. Vysvetlil mi že on vie pekne robiť okruhle. žervaj v BA robia väčšinou anatomické bo nevedia pekne ukladať okruhle(samozrejme to zaleží aj podla tvaru vlastného poprsia). Povedal mi že mám si sama vybrat teda či cem anatomické alebo okruhle. Po mesačnom váhaní som šla na rekonzultaciu, aby sa na mna este raz pozrel a definitivne rozhodol(som čakala či nezmení nazor, ked ma druhý krat uvidi)
Záver? no samozrejme že mám to čo mi povedal už po 5minutách:o)) Zverila som sa mu do rúk a dobre som urobila! Operoval ma v PK, veľmi pekne to tam je. A anesteziolog je velmi prijemny a fajn. A Červeň v deň operácie bol úžasný a starostlivý.

malachi

laloa
tiez nechcem aby si niekto myslel ze za neho lobujem,kym som sa pytala odpovedala,ked som sa nepytala tak som sla :) a ked ma nieco napadlo,vzdy mi odpisal na mail
inak sa mam fajn,uz normalne cvicim vyse tyzdna a co ty?uz uzivas prska take krasne pozmenene co :)
silvi
neboj,ja patrim k tym stastnym, ktorym sa podari asi kazdy uraz tiez som si myslela ze zbytocne provokujem osud zase. a aha tu som a cely priebeh bol tak bezbolestny az som nechcela verit.hned z nemocnice by som sla kludne do skoly aj do roboty,vsetko som zvladala aj vlasy som si sama umyla...a tyzden po som doknca sla busom 3,5h do roboty a vsetko ok.jedine cesta cez BA bol fakt kruty pocit,vsetky tie vymole v MHD bez tlmicov... :)