cora,
Na mojej prvej konzultácii som bola v BA(interklinik). Doktor ma hodinu premeriaval, potom meral kolko svalstva mám, vysvetloval krútil hlavou ze čo so mnou, ze čo sa mi tam vojde. Povedal ze max ako 270ml nemoze dat, bo by sa mi to nezmestilo a že bradavky by mi isli nakrivo.
Druha konzultácia bola u Mudr. Červeňa
Trvala asi 15-20min. Spýtal sa že aké veľké by som chcela asi prsia.Pozrel na mna pomačkal povedal že 300ml a do druheho 400ml kvoli asymetri a že okruhle, rez pod pazuchu. That´s it.Toto trvalo asi 5 min.Potom dalších 10min som sa sním len handrkovala o tom že prečo okruhle, ja som išla stým že cem anatomické,pretože vyzerajú prirodzenejšie. Spýtal sa ma či som už videla jeho robotu kde dával okruhle. Vysvetlil mi že on vie pekne robiť okruhle. žervaj v BA robia väčšinou anatomické bo nevedia pekne ukladať okruhle(samozrejme to zaleží aj podla tvaru vlastného poprsia). Povedal mi že mám si sama vybrat teda či cem anatomické alebo okruhle. Po mesačnom váhaní som šla na rekonzultaciu, aby sa na mna este raz pozrel a definitivne rozhodol(som čakala či nezmení nazor, ked ma druhý krat uvidi)
Záver? no samozrejme že mám to čo mi povedal už po 5minutách:o)) Zverila som sa mu do rúk a dobre som urobila! Operoval ma v PK, veľmi pekne to tam je. A anesteziolog je velmi prijemny a fajn. A Červeň v deň operácie bol úžasný a starostlivý.