Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

maria
preberania z narkozy sa vobec neboj,po prve ked ta preberu si to aj tak nepamatas lebo zaspis a ked sa zobudis druhykrat tak je to ako ked vstavas normalne.ja som pri prvej narkoze bola uplne cula,plna energie.pri prsiach som zaspala este aj za tu 1min co ma posadili a mi stihli doniest jedlo :D tak dobre (a dlho) som si este nikdy nepospala

malachi

lenkea
vitaj neboj coskoro ani nebudes vediet,a ako na prevaze?pacili sa?
korki
ak ides k cervenovi ten dreny nedava...za co som mu velmi vdacna lebo ja mam na dreny taku spomienku,ze by som asi ani na prsia nesla ak by som to mala este raz absolvovat.ale tu baby vraveli,ze to nebolo az tak zle :)

maria1113

ahoj lenkea, tak už to máš úspešne za sebou. Ako si zvládla preberanie z narkózy, lebo ja mám z toho najväčšie obavy?

korki

lenkea, vitaj!!! tak uz si vynovena?! super. sa tesim s tebou, ze si to prezila a ze to boli, to je dobre, ved keby nebolelo, tak nie si medzi zivymi, xixi... ale neboj, bude fajn. zajtra nam uz napises, ze je lepsie. teda dufam,...

lia86, dik... no tie dreny, fakt des... a to ked baby idu na druhy den domov, tak to sa musia o dalsi den vratit spat, aby tie dreny vybrali? napr. ked boli v BB? lebo tam su baby len jednu noc, ci???
a ja antikoncepciu neberiem, nemozem, mam krcove zily a nie je to dobre na to. takze ja si skusim zohnat potom tie tabletky na oddialenie, keby mi to malo tak vyjst... a neviem, tie co ste po opke, ako ste regulovali kramy? ked antikoncepcia bola vysadena??? dik

silviklh

tak na noc sa asi moc netešíš :(
ale neboj,zvládneš to,keĎ to zvládli všetky! zajtra to bude určite lepšie!

lenkea

caute baby, tak mam to za sebou, rano som prisla domov z PK
brutalne ma boli hrud, fakt moc,som myslela, ze ma to nebude tak boliet, ked cvicim.vstat z postele je nadludsky vykon, snad sa to bude zlepsovat rychlo.
lezat na chrbte, no tak to je fakt hnusne
prsia mam ako dva melony, viem, ze su moc opuchnute, take dve hlavy mam na hrudi

Lia86

Korki,

Ešte som zabudla, ja som nemusela vysadiť antikoncepciu, dostala som také včeličky do brucha na riedenie krvi, každý deň jednu a pohoda. Neviem si predstaviť, že by som taká ubolená mala krámy a mala sa obriadiť...

Lia86

Korki,

A mne dr na konzultácii ukázal fotky prsiek, ktoré robil, ja som sa ho na to spýtala a on bez problémov...

korki

ok, silviklh
ale ja som citala rady na oddialenie, takze sa poistim citronmi alebo tymi tabletkami na oddialenie... fakt nemam sancu ani na pol roka dopredu vyratat...

Lia86

Korki,

Hej, ja mám okrúhle. Tie dreny, to sú také tenké hadičky, ktoré máš zavedené do prsiek, aby ti odtekala krv a tekutina, tým nebudeš mať opuchy a dr vravel, že podľa neho sa i znižuje riziko tej kapsulácie. Ja som ich mala zavedené spod pazúch, teraz by som ani nenašla, kadiaľ. Po dvoch dňoch ich dr vyberá a pak ideš domov. Po operácii som nemala opuchnuté prská a ani jedinú modrinku. Ja som mala pred opkou také dvojky.