Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

ahoj malachi, tak to znie super, že si si po narkóze dobre pospala, celé toto fórum je super, človek aspoň vie, do čoho ide a lepšie znáša všetko okolo toho, keď vidí, že aj niekto iný ma rovnaké príjemné problémy. Dneska bola zuzkas na kontrole, ešte sa neozvala, ako to dopadlo.

tinda

Lenkea gratulujem,neboj každým dňom to bude lepšie a lepšie
lubs predoperačné si môžeš aj tam spraviť,ja som si robila tiež u známeho doktora,u tršku musíš mať aj sono prsníkov,takže to sa treba skôr objednať,aby si to mala do opky a už si sa rozhodla kam ideš?
a čo sa týka drenov,mňa to tiež nebolelo,iba také štipnutie som cítila a velkú úlavu potom.

Veronika 86

Lenkea

Zavidim v dobrom, ze to uz mas za sebou :)
Ty si hned po operacii isla domov? Nevies ci je moznost v PK ostat na 1 noc a byt pod dohladom?
Dakujem :)

Lia86

Korki,

Preto je lepšie si doplatiť ešte jednu noc, aby si sa nemusela vracať. Ja som tam ležala ešte s jednou holkou a tu ďalšiu noc, čo sme si priplatili, sme si nevedeli vynachváliť. Sme dostávali antibiotiká a lieky od bolesti rovno do žily.

Malachi,
Ja som zažila dreny v prskách a dren v kolene, tak to je riadny rozdiel. Keď mi vytiahli dren z kolena, som myslela že zjančím od bolesti. A prská v pohode, jedna strana štípala, ale o druhej strane som ani nevedela, že mi to dr vytiahol, a hlavne tá úľava potom. Ja si môžem tie dreny len chváliť.

lenkea

dufam, ze moje telo implantaty prijme, napriek tej silnej bolesti nelutujem, ze som sa na to dala.
este som nerodila, ale som prekvapena sama zo seba, ze to tak tazko znasam, baba co mala izbu vedla mna behala ako srnka, nic jej nebolo.

korki

lenkea, uz sa tesim na fotocky od teba...
no ale super, ze pises, ako to boli, aspon vieme, do coho ideme... a zazila si uz porod? neviem, ci mas deticky? lebo vraj, ak som prezila dva spontanne porody, tak tu bolest vraj znesiem lepsie, ako ta co este nezazila. ale to je aj tak subjektivne si myslim. nemoze sa porod prirovnavat k prsickam. ale zas prah bolesti je asi jeden a ten isty... no ved uvidime same na sebe...
ale to telo teda riadne bojuje s cudzimi elementami, ze lenkea?

lenkea

chudal frajer, stale mi tu naprava podusky, vari caj, dviha ma,lebo sama sa normalne nemozem dvihnut z lahu do sedu.
sestricka ma nechcela,dvihnut, ze musim sa sama, strasne som sa tam na posteli trapila, nakoniec som sa dvihla,ale silna bolest.inak pekne je to tam v Pezinku, sama na izbe vlastna kupelna, tv.
inak spominam si,ze ked ma preberali z narkozy som stale opakovala sestricke, ze ste tu super personal, super personal, asi desat krat za sebou.

lenkea

preberanie z narkozy a celkovo narkoza bola v pohode, len som mala strasne zalepene oci, ako keby som spala tri dni, ale to mi davali na oci nejaku mast.
prvy dojem v podprsenke,ze strasne ich mam od seba a obrovske, ale rano na prevaze napuchnute, ale pekny obly tvar.
boli ma strasne vstko a pali a stipe auuu
aj podpazusie ma boli, ale hlavne okolo pravej bradavky ma stipe.strasne narvanu mam tu pooperacnu,
teraz poobede som si chcela pospat a ked som zaspavala tak mi sklblo telom, taky tik(urcite to poznate) tak ma strasne este 20 minut boleli prsia ze som myslela, ze sa mi tam nieco odtrhlo,strasna bolest.