Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

maria išli sme len s mužom,deti ostali s babkou doma.mali sme výlet ako zalúbenci:-).my sme dlho nečakali,prišli sme o 9 tej,šla som tretia,ale za mnou prišlo ešte veľa báb,aj staršie dámy tam boli.inak je to sranda,každá dáma v čakárni pozerá na inú a rozmýšla,že ktorá ide na aký zákrok,alebo ktorá na akom bola:-)inak neviem ktorá bola cheri a lola a nevidela som ani teba lenka.akurát keď sme prišli,tak šla domov pani asi po operácii viečok.

Veronika 86

Lenkea, dakujem.. Nevies ci sa da priplatit aj druha noc? No dufam, ze bolesti coskoro pominu a vsetko bude OK!!! Drz sa!

zuzkas

a ešte k tej bolesti.ja mám za sebou 2 pôrody.pamatám si veľmi dobre na oba,neboli príjemé,ale s odstupom času si poviem že nič strašné.keď som sa brebrala z narkózy tak som povedala,mužovi do tlf,že radšej 20 pôrodov,ako prsia.strašne ma bolel hrudník,nemohla som dýchať,mala som pocit že sa zadusím,ale už na druhý deň keď som videla moje nové prsia som vedela,že by som šla znovu a teraz mám 7 týždňov po a už ani neviem ako ma to bolelo.už sa len vytešujem,čo mám v podprde:-)takže nemyslite na bolesť,stojí to zato!

maria1113

ahoj zuzka, tak ti to čakanie potom rýchlo ubehlo, keď si si ho takto príjemne krátila. A malému nebolo dlho?

zuzkas

čaute baby
v 1.rade chem pogratulovať lenke k novým prskám,aby sa pekne ujali a moc neboleli:-)
ja už mám po kontrole,bola nás plná čakáreň.no a poviem vám že v tom pezinku je to krásne,pri čakaní sme pozerali s mužom rozprávky,je tam plno kozmetiky,na chodbe sa dá omakať aj sil.implantát,je tam perfektná akoby kniha/povystrihované s časákov/,že kt.známe osobnosti tam podstúpili zákroky a aké...inak moje prská su v poriadku a kontrolu mám o rok.môžem už cvičiť,plávať a už môžem spať bez podprdy:-)

Zuzula26

ahojte,

babulky chcem sa opytat iba jednu vec,
som 6 den po opke, no a lavy prsnik mam spuchnuty, normalne tam mam hore otlacenu podprdu a ked si to tam tlacim hore nad prsnikom, tak ma to tam aj boli, na celej lavej strane vratane ruky mam akoby svalovicu. S pravou uz hybem v poho, ale ta lava, ma total boli...no da sa to vydrzat....ale. vidim tam aj zdurene zily....zajtra idem na kontrolu, tak dufam, ze je to v poriadku, doktor mi povedal, ze to moze byt....a ze mam byt rada, ze len jedna strana je opuchnuta...dakujem

lenkea

veronika86, ja som mala v sobotu rano opku a dnes rano som isla domov, cize stravila som tam noc, neisla som hned po op domov, to by som nezvladla.aj dnes, sice som mala citliveho sofera, ale aj tak bola pre mna cesta autom tazka
inak, dakujem baby, dufam, ze kazdym dnom bude lepsie

maria1113

lenkea, pôrodné bolesti sa určite nedajú porovnať s týmito pooperačnými, ide predsa o niečo iné. Ja som už rodila dvakrát, prirodzeným spôsobom, ale pri obidvoch pôrodoch mi museli dať vyvolávačku, to je vlastne umelé vyvolanie pôrodu, to je teda niečo hrozné, to sú bolesti, že by sa žena mohla škriabať po stene. Ale znášala som to teda statočne. A tiež niektoré ženy chodili na druhý deň po pôrode tak, že sa museli pridržiavať steny, je to hrozné, keď je to tam "dole" celé pozašívané, ja som bola na tom celkom fajn oproti druhým.