Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

zuzula

ak ti doktor povedal,ze podprsenku dole nedavat,tak posluchni.myslim,ze do zajtra uz vidrzis a prska si uvidis v plnej krase.

zuzkas

maria veru,ja už teraz rozmýšlam nad viečkami,ale ešte aspoň 10 rokov vydržím:-)ešte som mladá.muž mi určite povie že mi šibe.ty by si šla?
korki v bb sa as dá priplatiť,ale ja myslí,že je to zbytočné,keď nemáš dreny.ja som bola v bb,dreny mi nechýbali a 1 noc stačila.autom som šla domov 2,5 hodiny a prežila som.

korki

lia 86, tak ked dr. cerven dreny vraj nedava, tak nebude treba priplacat dalsiu noc. i ked ja by som rada, aj bez drenov.
neviem, ci v BB sa da priplatit este noc?
a preco teda niekto tie dreny dava a dr. cerven nie??? no ved sa ja ho popytam na kozultacke...

maria1113

ja som si všimla keď sme boli na konzultačke v novamede, ako sa jedna po druhej pozerali, ale prsia jednoznačne vedú. Je dobré si občas vyraziť aj bez detí.