Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

ja som odchadzala z PK tesne pred deviatou, v cakarni sedeli 3 zeny,mozno niektora z vas :-) ale vyzerala som ako strasiak, lebo tasku som mala plnu, len co, ked hreben som si zabudla :-)
pali ma bradavka strasne

Zuzula26

nie nenosim, ani neviem, co to je....no ja mam tu lavu stranu celu taku divnu, akoby svalovka....no a vidim, ze prsnik je hore zdureny...vidim tam aj navrete zily, ako ked sa mi nalievalo mlieko po porode...

zuzkas

zuzula aj ja som mala jednu stranu opucnutejšiu a tiež som mala pocit,že mi niečo hore vybehlo.nosíš ten pooperačný pás?ak hej,tak aj ten ti pomôže aby sa tlačili dole aby ten vrchný opuch skôr zmyzol.

Zuzula26

ok, len nechapem preco mam tu jednu stranu hore taku viac napuchnutu....sa sledujem a kukam, ci mi tam nahodou nieco nevybehlo :)))

zuzkas

zuzula neboj to má každá bolavé keď si stlačí prsko,to je vlastne ešte veľká rana pod kožou,takže preto to bolí a robí sa tam miestečko pre imlantát.každým dňom ti bude lepšie a aj ja som mala podprdu plnú,prská otlačene,opuchnuté a teraz mi je tá pooperačná aj veľká:-)neboj,určite sú prská v pohode,len sa hoja.

maria1113

zuzka, to vieš, že by som šla, ja som si pozerala dokonca video. Mám už 33 síce, ale ešte to teda nepotrebujem, ale určite v budúcnosti budem o tom rozmýšľať. V rodine na to nikto ešte nebol, mame som to povedala zo srandy, že niekedy aj na to pôjdem a ona len : "Bože decko, na koho si sa to podalo"