cora 5
Ahoj, cora, ja som bola na operacii u Dr. Cervena. Moja konzultacia prebehla taktiez dost narychlo, chaoticky, s dlhym cakanim, co mi ale vobec nevadilo, pretoze som mala o prsiach a opke vopred vela nacitane, takze som na doktora nemala nijake extra otazky. A kazdopadne som bola tak nesmierne nadsena, ze som sa odhodlala na prvy krok, ze by som bola ochotna cakat aj pol dna :) Je pravda, ze pan doktor ma strasne vela operacii, takze jeho zaneprazdnenost urcite nebola tym, zeby to mal na haku..on urcite vie, co robi :) mne moju velkost, typ implantatov a vsetko okolo toho taktiez urcil za nepatrnu chvilku.. a musim uznat, ze som spokojna :)
K doktorovi som taktiez isla s tym, ze som nanho pocula len same chvaly.. aj ked som ku koncu mala nejake pochybnosti ci ist, alebo neist.. rozhodla som sa nakoniec, ze dalsiu konzultaciu uz ani neskusim, ked som sa tam tak dlho chystala.. a keby som si mala vybrat znovu, tak jednoznacne Dr. Cerven :)
Urcite su aj ini dobri doktori, tu tiez dost casto ospevovani, ale s nimi zatial ziadnu osobnu skusenost nemam..