Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

lola ani ja ich nemám úplne dokonalé,aj predtým mi jedna bradavka šla do strany a tiež som mala kožu tak trochu nižšie,tak je to vidieť aj teraz.a ty máš prečo vlastne ten rozdiel?mala si ho aj predtým?ja kašlem na ten malý rozdiel,oproti tomu čo som mala/nemala/predtým,tak sú dokonalé!

lola 19

no teda..kontola dopadla dobre, len dr. mi povedal, že asi mi ostane ten 3mm rozdiel, tak na jednej strane sa teším, že mám prska a na druhej mi je lúto, že nie sú dokonalé.. :(

zuzkas

áno to som bola ja pozerali sme rozprávky:-)ja som aj pozerala najprv,že či to nieste cheri a lola vy dve,ale potom keď ste sa niečo bavili,tak som pochopila že tá tvoja kamoška na prsiach nebola,tak som nevedela že si lola:-).kontrola v poriadku?

lola 19

Ahoj zuzkas, ja som prišla až o 9.15. Bola som tam aj s kamoškou, čo tam mala malé dievčatko. Ty si nesedela s manželom hneď o proti telke na sedačke?

kleopatra4589

silviklh

ty mas taku mamu ako ja :) ta odkedy ma ´prinutila´ ukazat jej moje nove prsia, zacala si sporit na svoju operaciu :D

cora 5

a urcite si daj vacsie prska podla mna :)

kleopatra4589

cora 5

Ahoj, cora, ja som bola na operacii u Dr. Cervena. Moja konzultacia prebehla taktiez dost narychlo, chaoticky, s dlhym cakanim, co mi ale vobec nevadilo, pretoze som mala o prsiach a opke vopred vela nacitane, takze som na doktora nemala nijake extra otazky. A kazdopadne som bola tak nesmierne nadsena, ze som sa odhodlala na prvy krok, ze by som bola ochotna cakat aj pol dna :) Je pravda, ze pan doktor ma strasne vela operacii, takze jeho zaneprazdnenost urcite nebola tym, zeby to mal na haku..on urcite vie, co robi :) mne moju velkost, typ implantatov a vsetko okolo toho taktiez urcil za nepatrnu chvilku.. a musim uznat, ze som spokojna :)

K doktorovi som taktiez isla s tym, ze som nanho pocula len same chvaly.. aj ked som ku koncu mala nejake pochybnosti ci ist, alebo neist.. rozhodla som sa nakoniec, ze dalsiu konzultaciu uz ani neskusim, ked som sa tam tak dlho chystala.. a keby som si mala vybrat znovu, tak jednoznacne Dr. Cerven :)

Urcite su aj ini dobri doktori, tu tiez dost casto ospevovani, ale s nimi zatial ziadnu osobnu skusenost nemam..

Veronika 86

Barbora10
No ved ja viem, ze teda ked ostavas 1 noc tak druhu uz netreba..ja som sa len tak pytala, kebyze by som chcela pre istotu zostat aj druhu noc..Ja si aj priplatim,len aby bolo dobre o mna postarane!
Inac velmi sa mi pacia tvoje prsia :) ake mas miery(vyska, vaha..)?