Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

ahoj sloniik ja sommaterial nemala žiadny,ale ak by mi navrhol lekár len pod žlazu,tak by som išla pre istotu ešte na konzultáciu inému lekárovi,aby ma utvrdil v tom že je to najplepšie pre mňa pod žlazu.ja som si tiež veľa čítala a videla veľa fotiek a len pod žlazu by som nechcela.tak ako maria píše ono to skôr poklesne,je tam riziko pootočenia implantátu a nebudeš môcť kojiť,ak náhodou,lebo by si mohla mať zápal,tiež nebudeš môcť chodiť bez podprdy.možno je pre teba naozaj vhodnejšie len pod žlazu,ale ja osobne by som ešte naozaj šla inému lekárovi.

zuzkas

ahoj sloniik ja sommaterial nemala žiadny,ale ak by mi navrhol lekár len pod žlazu,tak by som išla pre istotu ešte na konzultáciu inému lekárovi,aby ma utvrdil v tom že je to najplepšie pre mňa pod žlazu.ja som si tiež veľa čítala a videla veľa fotiek a len pod žlazu by som nechcela.tak ako maria píše ono to skôr poklesne,je tam riziko pootočenia implantátu a nebudeš môcť kojiť,ak náhodou,lebo by si mohla mať zápal,tiež nebudeš môcť chodiť bez podprdy.možno je pre teba naozaj vhodnejšie len pod žlazu,ale ja osobne by som ešte naozaj šla inému lekárovi.

maria1113

aha, no ja som už videla fotku "dvojité prsko" , naozaj to je hrozné, vyzerá to, ako dvojitá brada. Máš teraz pochybnosti, že? Videla som tvoje foto v galérke, "materiálu" máš naozaj dosť. A ukazoval ti dr. nejaké foto, ako to vyzerá pod žľazou?

sloniik

Ahoj Majka, pôvodne som mala isť na op. už začiatkom januára, ale doktor mi navrhol tento termín.
No a prečo pod žľazu? Neviem či si kukla moje fotky v galerke, hrudník nemám zas nejak plochý. Navrhol mi to tak, lebo že mám dosť materiálu nato, aby žľaza zakryla implantát. Ževraj keby mi to dal pod sval, moje prsko mi sklzne po silikone a vznikne mi tzv. dvojité prsko. Pravdepodobne na tom niečo bude...Na konzultácií som bola spolu s kamarátkou, tá ma doslova chlapčenský hrudník, nemá prska ani nulky. Jej navrhol pod sval, gulaté, rez pazuchou. Stále som sa snažila vnútiť názor, že chcem pod sval, ale povedal, že to nieje ten najlepší nápad. Potom som mu ešte písala, a ubezpečil ma, že tento spôsob je fakt dobrý, ale ak chcem môžem sa ešte zastaviť na konzultáciu a preberieme to odznova. Veľmi zlatý je pán doktor.

jednotka1

zuzula26
ja mam presne taky istý problém s tou lavou stranou,a to uz som 2 týzdne po.dufam ze je to len opuch a zmizne to,lebo je to velky rozdiel oproti druhému,ked dvihnem trochu ruku,ako keby sa mi ten silikon z tela von vytlačal a smerom hore,taky čudny pocit. neviem čo to je,lebo pravu ako keby som ani operovanu nemala.

maria1113

ahoj sloniik, aj som myslela, že kde si sa vytratila. Neviem, či je to dobré riešenie dávať implantát pod žľazu, na omlazení.cz je dosť žien, čo to má ta spravené, ale dosť rýchlo to poklesne a vôbec to nie je pekné. Podľa mňa zbytočne vyhodené peniaze. A prsia vyzerajú ako dve gule. A prečo ti navrhol vlastne takéto umiestenie, z akého dôvodu, lebo väčšina doktorov robí pod sval.

sloniik

Dobré ránko kočky, dlhšie som neprispela, ale čítam Vás stále!
Chcem sa aj ja podeliť s mojou troškou :) Mám termín 18.1.2011 u MUDr. Fábryho. Navrhnuté anatomické 320 ml, pod žľazu. Rez podprsnou ryhou. Dosť ma prekvapilo, keď mi doktor navrhol toto riešenie. Mala som naštudované len umiestnenie pod sval. A zdá sa mi, že dievčatá čo tu prispievajú majú v drvivej väčšine implantát pod svalom. Prosím Vás je tu nejaká žienka, ktorá má implantát umiestnený nad sval? Resp. poznáte niekoho, kto má prska robené takto?Bojím sa rýchlejšieho poklesu atď. Prosím o radu!Ďakujem za každú jednu skúsenosť!

solnicka

Juuj baby tak tu sa prispieva ako o zivot :D som tu dva dni nebola musela som sa preklikat na skoro 17 stranu :DDD
Tak ja sa este raz chcem opytat ze ci nema niektora z vas termin na marec alebo niekedy po 9.feb u cervena lebo by som sa chcela vymenit....tak ak by ste mali zaujem ist skor tak sa ozvite....dakovam:D

korki

barborka10, dik...
no ale tak to nechapem, ked teda aj dr. cerven dava dreny podla potreby, tak vtedy sa ide domov na druhy den, alebo az o dva dni, kym sa nevyberu???