Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

sloníík , prepáč, ale ja si myslím to isté čo niaa, naozaj pod žľazou to nie je pekné. Určite , ako píše zuzka, ide o dôležitý zákrok a treba si to riadne rozmyslieť. V galérke sú baby, ktoré boli u dr. Tršku a mali tiež povisnuté prsia , robil im rez bradavkou, samozrejme dával pod sval a výsledok je krásny. Nechceš skúsiť k nemu?

maria1113

sloníík, rada by som ti poradila, ale naozaj neviem o takej stránke, keď som si dala aj do google "umiestnenie prs pod žľazu", tak väčšinou vybehne omlazení.cz.

zuzkas

sloniik to je super že dôveruješ lekárovi,kt.si si vybrala.ja nespochybňujem kvalitu jeho práce.len podľa mňa je augmentáciia dosť veľký zásah do tela,stojí dosť peňazí a preto je škoda neviedieť pred zákrokom všetky riziká a výhody ktoré plynú z toho,že kam sa ten imlantát umiestni.ja som dala do googlu:imlpantát po žlazu riziká a vybehlo mi kopec stránok a niekde sú aj fotky pod žlazou.

Ninaa

Sloniik, ja mám veľmi podobné prsia ako ty a bola som u dr. Červeňa na konzultácii a odporúčal mi anatomické pod sval. Moja kamarátka má už niekoľko rokov anatomické pod žľazu a teda má to postupom času ako pomaranče v igelitkách. Choď pre istotu na ďalšiu konzultáciu.

sloniik

zuzkas, majka
a neviete mi prosím babenky poradiť nejakú stránku (okrem omlazeni.cz tam som to už všetko prelustrovala :)je tam dosť málo kočiek, ako aj tu, ktoré majú pod žľazu )
Áno Majka, mám pochybnosti teraz :(
Zuzkas máš asi pravdu, mala by som ísť aj inam na konzultáciu..Len ja osobne mám dobré až veľmi dobré referencie od známych práve na Dr. Fábryho. A dá sa povedať, že som si od začiatku priala aby ma operoval práve on. A teraz mám zas uvažovať o inom lekárovi, trošku ma to serinká. Videla som fotky jeho práce,kde boli implantáty umiestnené pod žľazu a cicušky vyzerali pekne! Tie prsia neboli gigantické, také 3-ky. Väščinou 280 - 300 ml. Povedal mi, že imploše nad 300 ml sa pod žľazu ani neodporúčajú, že vtedy prsia klesajú. No mám v tom hokej :(

zuzkas

tu sú výhody pod sval:,ale tým nevravím že pod žlazu to u teba nemôže byť dobré riešenie.Aké výhody má umiestnenie pod sval?
Prsia s implantátom vloženým pod sval si zachovávajú dekolt, ich horná polovica nad dvorcami zostáva nadvihnutá. Prsia sú pružné a nehúpu sa. Ani väčšie implantáty nemajú tendenciu poklesnúť nadol. Klientka môže chodiť bez podprsenky. Ich obrysy sa nerysujú cez kožu. Pri predklone sa nevlnia. Operácia vyžaduje skúseného operatéra je technicky náročnejšia, osadenie prsníkov musí byť presné. Pooperačný priebeh je bolestivejší v zmysle tupého tlakového pobolievania trvajúceho asi 48 hodín. Váha implantátov je registrovaná 7-10 dní.Sú obavy z pootočenia implantátu opodstatnené?
Podľa mojich skúseností sa najčastejšie pootočí tvarovaný implantát vložený pod žľazu u prsníka, ktorý má nadbytok kože. K tomuto javu môže prísť aj po prudkom schudnutí. Pohyb prsného svalu alebo manuálna intervencia dokáže implantát pootočiť aj o 180 stupňov alebo dokonca luxovať, či obrátiť sa bázou nahor. Stav našťastie neohrozuje zdravie klientky, implantát sa dá manuálne alebo jednoduchým operačným zákrokom upraviť. Umiestnenie implantátov pod sval tiež znižuje riziko infekcie a kapsulárnej kontraktúry – ide o tuhú jazvu okolo implantátu, ktorá môže spôsobiť jeho stvrdnutie, v zriedkavých prípadoch až deformáciu a nutnosť odstránenia implantátu.“