Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

ten chrbát bolí aj keď chodíš? Mňa teraz začali pobolievať kríže, hlavne keď spím na chrbte, asi som prechladla. Normálne som z toho nervózna, keď si predstavím, čo ma čaká, že budem musieť spávať na chrbáte dosť dlho.

zuzkas

no maria zaujimavá otázka:-)mali sme službu vo vchode,tak som zametala,umývala a mala som dosť.hrozne ma bolieva chrbát,takže tie okná zvládnuť by som zvládla,ale kašlem nane lebo viem že by som potom bola nevládna.inak ja som si okná umývala pred opkou,takže ešte do jari vydržia:-)

zuzkas

lenka ono to bude zo dňa na deň lepšie!ani ja som si nevedela sadnúť prvé dni a na nejaký 4-tý deň už som šla aj psa venčiť.prvé 4 dni som si aj od bolesti dávala a potom sa to už dalo zvládnuť.

lenkea

tak noc som prezila s dvomi flectormi, teraz mi je lepsie, chrbat boli ako svina :-)
blbe na tom je, ze som dostala menzes, tak ma k tomu vsetkemu este boli aj brucho
stve ma aj to, ze sa sama nevladzem zdvihnut z postele
ale...mam prska :-)

Violetka

Posielala som fotky do galérky ešte včera, ale neviem či došli.

Baby ako dlho po operácii sa ešte menia prsia? Už som sa to pýtala, ale nikto nereagoval. 2 týždne po operácii ich mám ešte dosť rozdielne. Kedy nadobudnú konečný tvar? O mesiac - dva?