Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

slonik

takze dam ti aj ja jednu radu.ty nemozes porovnavat ake vyhody ma umiestnenie pod sval a ake nevyhody umiestnenie pod zlazu.to vobec nemusi platit pre teba.presne tak ako ti povedal doktor. aby u teba nedoslo k efektu dvojiteho prsa a aj inym komplikaciam a aby to aj pekne vyzeralo,tak ti doktor navrhol to najlepsie pre teba.vela zien ma implantaty pod zalzou,pretoze v ich pripade to bolo najlepsie riesenie.vo vela pripadoch to vyzera tak isto krasne,ako ked maju dievcata pod sval a naozaj v mnohych pripadoch nerozoznat,ci je implantat pod svalom,alebo pod zlazov.urcite treba doverovat operaterovi,pretoze ten vie najlepsie co je pre teba vhodne.ak mas vsak nejake pochybnosti,tak treba zajst este na konzultaciu inam a vypocut si nazor aj druheho odbornika,ale moze sa stat aj to,ze ten ti odporuci uplne ine moznosti a ty budes este viac zmatena.ak si presvedcena,ze pan doktor vie co robi,tak sa nechaj zverit do jeho ruk,ale ak mas iste obavy a nie si si ista,ze to je to najlepsie,tak na tvojom mieste by som si zasla aj na 3 konzultacie. doktorovi musis 100% doverovat.su to prsia,pre nas tak dolezite a nie ryfle,ktore ked nesedia ides vymenit.poznam dievcata na omlazeni,ktorym chcel dat doktor tiez pod zlazu,ale isli inam a maju implantaty pod svalom.takze by som vyskusala viacej konzultacii a vybrala si doktora,ktory ma najviac presvedcil.

zuzkas

lubs červeň operuje aj v poprade ešte.neviem kde má ako napráskané.ja ti len napíšem akú mám ja skúsenosť.na konzultáciu som sa objednávala v koncom júla myslím.termín konzultácie 19.9 asi.hneď som si rezervovala termín opky kt.mal byť 17.či 19.1.už si tie dátumy presne nepamatám..4 dni po konzultačke mi volala sestrička z novamedu.či by som chcela ísť 21.10.takže som išla,už mám po a vlastne len mesiac od konzultácie.

barbora10

veronika86

urcite bude dobre o teba postarane,zbytocne by si tam ostavala este jednu noc navyse.ta jedna noc ti uplne staci.podavaju ti infuzie od bolesti,podavaju lieky,ktore tlmia bolest a sleduju po narkoze.druhy den budes vpohode schopna ist domov,nic sa neboj.a samozrejme,keby nemalo byt nieco v poriadku a tak ako ma byt,tak istotne ta len tak neposlu.

dakujem za pochvalu:-)vazim 52kg a meriam 167cm.

Flow333

Baby ja som dnes 5 tyzdnov a uz myslim ze vsetko ok. Aj na boku uz pospim. Ale stale sa podvedome dam na chrbat:-) este lave prsko mam hore viac opuchnute ale Len minimalne viac. Pofotim vecer a poslem. Inak co som spominala ze mohli byt vacsie. Tak same o sebe k postave su akurat. Nic vystredne. Ale vcera som skusala krasnu podpiru 75d a ked som na to natiahla tricko tak vam poviem ze jedna supa

zuzkas

maria chrbát ma bolí po námahe.keď vysávam,vešám prádlo,pečiem a ták.keď idem na prechádzku tak pohoda.niekedy ma až štípe v strede chrbta,ale ja som to mávala aj pred opkou.potrebovala by som pravidelnú masáž/chystám sa už 3 roky/a cvičenie potrebujem.

kozicka

ja mam 3 tyzdne po. Chrbat ma bolieva medzi lopatkami ale da sa to zniest. Do prace som sla po tyzdni a nemam problem. Vstavanie bez toho ze by ma po zmene polohy prs boleli sa mi dari az poslednych par dni. Inak som vzdy vstavala jak matoha a dost dlho a musela som chvilku posediet kym si prsia nezvykli na gravitaciu :-)

Lenkea blahozelam ti a aj ja ta mozem uz vitat na druhom brehu. Neboj, vsetko preboli, budes prekvapena ako rychlo to bude ustupovat.