Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

adelaide, ja pôjdem tento týždeň k obvodnej, aby ma objednala na január na predoperačné. Som zvedavá na jej reakciu, ale to už je jej problém. Pred Vianocami potvrdím termín a pošlem peniaze do siklienky. Ja tomu ani nemôžem stále uveriť, že sa mi už konečne splní moje želanie a ani mi to ešte nedocházda, že niekam vôbec idem. No budeme sa informovať a podporovať.

Lia86

Lubs,
info o dr Trskovi a tel cislo ako aj mail najdes na www.plastickychirurg,sk, podla mna by ta v pohode zoperoval uz aj v januari... skus si zavolat...

adelaide

a ozaj..moja konzultacia u cervena..tiez mieny chaos..ale mne to aj trosku vyhovovalo.nepochybovala som ze nie je odbornik..skor si splhol tym choaosom u mna ze je normalny clovek a ma ludsky pristup, podla mna plny zaujmu, prave mi prislo velmi prijemne ked mi podal ruku aj pri prichode aj na odchod...a tiez jeho hundranie ake mi da ze ktore budu najlepsie trvalo asi minutu.
a u mna to boli az 2 konzultacie..najskor som bola taka zdesena ked som si prilozila 400vk&y ze ake budu velke..tak sme napisali 300...ale vrtalo mi to v hlave..ked tvrdil ze sa na mne stracaju tie 400vky..cize som si ho dohodla zas..abudu teda 400vky..
na konzultaciu som sa objednala v maji..bola v AUGUSTE a termin som si urcila samma..ze januar-februar...a bude teda 29.januar.
ja kvoli dcerre. je mala a dost sa nosi na rukach...ale svinucha sa nosi stale dost..cize to je ina kapitola

adelaide

no maria uplne is trafila klinec ked si napisala moj emeno. praaave teraz som vsetko docitala..asi 12 stran..a stale to vypadavalo...
cez vikend sm eboli prec s detmi..
neviem..nedokazem na nikoho reagovta konkretne..uz mam hokej , j enas tu vela..
len lenkea gratulujem, jasnackka to si pamatam ze si bola v mojom PK v sobotu..:o)
a ets ek tej bolesti vseobecne..ja mam za sebou 3 vyvolavane porody..a teda ten treti..ktory bol vyvolavany,,a bez epiduralky kedze bol taky rychly, za 1 pol hodiunu som porodila bez akychkolvek oblbovakov 4400g ddceru...cize hadam jedny prsa vydrzim.
a uz sa nesmierne tesim..viac tesim ako bojim.
a maria- to predoperacne pojdem sukromne..cize obvodnu do toho netaham..a bude to cca. 30 eur...a zacnem hned po novom roku...aj operaciu potvrdim...jaaaaj tesim sa uz !
aj ty co..ty uz budes doma ked ja sa budem klepat :o))(maria ide o 4 dni skor ako ja)

barbora10

dievcata aj ja som mala konzultaciu v novembri a termin mi dali na 15 marca a kedze sa im vypadla nejaka kocka,tak som isla uz v januari.

barbora10

lubs

dufam,ze sa zuzka neurazi:-)
cislo do ambulancie novamedu je 0484399156 a sestricka sa vola zuzana.velmi mila!

maria1113

lubs,kontakt nájdeš na www.novamed.sk. A dr. Červeň neoperujem v BA. Ja som sa tiež objednávala na konzul. niekedy v júli , mala som ju v septembri a termín opky mám 25.1, dosť dlhé čakanie. Ale kleopatra, čo tu chodí na forum, šla na opku do Popradu a nečakala vôbec dlho, čo som bola prekvapená.