Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuzula26

jednotka

ja som tyzden po opke, dnes som bola na kontrole, stehy budu az v piatok, ale tiez ma boli hlavne lava strana, ze total svalovica, nemozem poriadne hybat rukami a boli ma to aj pri chodeni, prave je uplne v pohodicke, lave prsko mam napuchnute, vidim to hlavne zhora...., ja som si ich dnes videla tiez, no celkom ok, az na tie fajn modriny, hlavne pod prsiami...., mozno som sa viac namahala ako som mala, ale to snad prejde, aj ten opuch aj modriny....

slonik

ja som bola na opke tiez u Mudr. Fabryho, davala mi 320 ml. pod sval...., a rez mi robil okolo dvorca...., bradavky ani moc necitim, nebolia ma moc, mna skor tie svaly.....

inak baby, mozem si ich kuknut aj doma, ze iba na chvilu rozopnem podprdu a dam spat?

barbora10

jednotka

zrejme mas este poriadny opuch,takze bud kludna.niekedy trva dlhsie,kym prska nadobudnu pekny tvar.niekto ich ma pekne kratko po a niekto si musi na pekny tvar pockat dlhsie.ja som mala tiez velky opuch a neforemny tvar a nie len ja,takze bud vklude!

jednotka1

ahojte tak dnes som bola na stehy a prvy krat som si videla tak normalne prsia a som totalne zhrozená.
je to strasné,su uplne rozdielne výska velkost no vsetko.doktor vravel ze je to len krv a vstrebe sa to,ale neviem az takuto hruzu som nečakala.

adelaide

ano maria, ja som na tom podobne ako ty...pocitovo...
no o mesiac uz verim z ebude predoperacne hotove a uz len dni budeme ratat...jupiii

adelaide

no a este..aj mne povysvetloval rizika..atd..ale u mna ten chaos aj sposobila kamoska co tam so mnou sedela..a bola na kontrole..a on najskor sudil mna podla nej..on ama 250cc..tak si myslel..ze aj ja chcem take...no..ale po konzultacii som chcela tie prsia co najskor taka som bola nadsena .