Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

maria
kazdy druhy den v podstate.bud v posilke alebo aj doma,na brucho clovek vela naradia nepotrebuje staci vlastnou vahou pokial sa nesnazis o naozaj vyrazny sixpack.ide skor o kvalitu ako o kvantitu,ale aspon 3x tyzdenne by sa malo precvicovat poriadne (tak aby si citila brucho nie bolest chrbta) a aby sa zatazoval spodok, vrch aj sikme brusne svalstvo :)

aquamarine

ahojte kocky idem si akurat citat co vsetko ste popisali:))
Mne sa to pomaly bliizi ale som trochu znepokojena lebo som pribrala 4 kila ako som vysadila hormonalnu:)ale nevadi dr.bol len rad lebo vravel ze mam podvahu a teraz mam 68kg:)ale citim sa fajn....tak idem do 600-viek nakoniec tesim tesiiiim:)
inak ktore idete pod noz niekedy koncom januara zaciatkom februara?:)

Veronika 86

Leus
ty si kde bola operovana? No mne sa to zda naopak..myslim s tym Chirmedom a Novamedom..aj ked prvykrat som bola viac priklonena ku KE, no teraz ked vidim viac foto od Cervena, tak mne sa to paci viac.. No ale asi kazdy sa na to pozera inak :)

Flow333

Leus

Ty si kde bola? V ke? Ja som nic ine ani neriesila kedze som kosicanka. Ale poznam baby co isli z ke do budapesti alebo Ba. Ale zas aj z Ba prislo dost bab do ke. Cize kazdy si vybera co mu vyhovuje. Inak mne osobne nevadi ked vidno ze su to silikony. Mne sa take prsia pacia.