Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

Flow
ja to vravim uz davno, ja som teda velka detajlistka, ale mne praveze v chirmede pridu tie prsia viac prirodzene ako v novemede...a aj bradavky su na jednej urovni a tak aj u trsku v BA

malachi

lenkea
no a dofukovat nebudem musiet, ked zhodim z bokov to co som nabrala za skoro 2mesiace "nic" nerobenia a vyjedania pizze a cokoladok :) potom to bude vyzerat lepsie :)

malachi

lenkea
a ty kolko ides mat?
no cvicim, ale setrim sa urcite.ale inak cvicim uz vsetky partie (okrem prsnych svalov)ale s mensimi vahami ako predtym asi tak o 30-50% a len ak to neboli.niektore cviky, ale este neskusam

lenkea

malachi :-)
uvidime aky zazrak sa mne vytvori na hrudi :-) ale nechcem dofukovat ...:-)
a ani ty nemusis..uz cvicis normalne, alebo este sa setris?

Veronika 86

Flow333
no tak to je super :) som zvedava :) Ja fakt neviem ako sa rozhodnem.. Pohodlnejsie by bolo pre mna v KE kedze tam mam znamych a mam kde ostat..sice keby sa mi podarila operacia v PK tak to by tiez nebolo zle, do BA to nie je daleko..

Flow333

Veronika

vcera bolo 5 tyzdnov. Strasne sa zmenili. A tak asi za tento vikend. Zacali sa gulatit. A pomaly sadaju. To vystupenie zatial nebadam. Vcera som poslala livke fotky. Tak snad ich prida coskoro.

malachi

lenkea
mne Dr. povedal,ze mozem dvihat ruky, ale len tolko kolko pusti,nic nasilu to postupne budes stale viac a viac moct dvihat

lenkea

ale teraz, tri dni po op este nemozem zdvihat ruky, nie? iba tak, kolko mi to dovoli,nie nasilu, vsak?prve dva dni som aj ja potrebovala z postele potlacit, ale dnes som uz vstala sama :-)
ale na noc potrebujem tabletku, oklolo stvrtej sa budim na silnu bolest.

lola 19

zuzi, boli rovnaké pred op. aspoň nebolo nič vidieť..ale aj teraz je to super, asi len ja sa moc pozorujem :)