Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

aquamarine

maria1113
a aka si vysoka?400 mas fajne aku velkost budes mat po?
mne najskor navrhovala 450 ale ukecala som ju den povedala ze 600 robila dvakrat ja budem tretia:))

Zuzula26

baby ahojte,

som 8 den po, no a mam zvysenu teplotu, boli ma lavy prsnik, mam ho napuchnuty, pravy je ok, v podstate ma boli cela lava strana, doktor mi povedal, ze to moze byt aj z modrin, kt. sa vstrebavaju, bojim sa, aby to nebolo nieco horsie.....mate s tym skusenost?

ivka1980

adelaide
o tom porode - ja som mala sice len jeden porod, ale dost tazky, tiez mi ju vyvolavali, az nakoniec rozhodli, ze na cisarsky, kedze srdiecko zacalo blbnut, ale nakoniec som to zvladla aj bez cisarskeho ( na ceste na salu) a tiez som si myslela, ze jedny prsia zvladnem. ale poviem ti ze som bola zasnuta aka bolest. porod zena vnima inak. nemysli na seba, ale na dieta. v pripade inej operacie je to take sebalutovanie, ze ako ma vsetko boli.

solnicka

maria
zatial nie :( ale tak nestracam nadej...len mi je cudne ze tu niesu ziadne baby s terminom na feb alebo marec???ja som bola na konzultacke v polovici augusta...