Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Veronika 86

Ahojte baby,
vela z vas tu pise, ze je problem dostat nielen datum opky, ale aj konzultacky u Dr.Cervena. Ja som dnes volala do Novamedu, a dali mi konzultaciu na 28.12., aj to som musela prosikat,ale sestricka bola ohladuplna k tomu, ze prichadzam zo zahranicia..Takze baby nedajte sa odradit tym, ze maju plno..
A na druhy den mam v KE-Chirmed..neviem ako sa potom rozhodnem..Dr. Cerven mi pripada lepsi..

maxim3113

laola 556
Ahoj..no ja idem k Dr.Cervenovi opku mam 7.marca.. no ja som bola dva krat na konzultacke prvy raz v auguste a druhy koncom oktobra dohodnut sa uz na velkosti lebo ja som rodila minuly rok v novembri takze myslel ze sa mam prist ukazat este raz pred zimou ak sa mi este prsia nejako zmenia ale ja som ani dlho nekojila len dake 3 mesiace.. no v aguste mi daval medzi 375 az 410 a v oktobri zacal 320 co ma prekvapilo a ja hned ze väcsie 375 a on nakoniec skonstatoval ze to bude super .. no a najprv som mala mat anatomi eurosilicone ale potom sme sa dohodli na anat.nagor lebo ze su ovela mäksie a lahsie tak som zveda uz len cakat.. a vravel ze budem mat take Decka lebo ja mam pod prsiami 75cm ale okolo prs sa mi hrudni rozsiruje tak to mi pridava centimetre..som v galerke tak si mozes pozriet foto vela mi tam toho po porode nezostalo ;-)

Flow333

Jednotka
bud v klude. Ja som tiez mala kazde ine. Aj velkost aj tvar. A este aj vysku. Jedno vyssie druhe nizsie. A upravuje sa to.

silviklh

hej,dali by si vacsie,ale su spokojne aj s tymi,co maju...
a dava si tu vobec niektora to maximum,co jej doktor povie,ze sa jej zmesti?ja sa bojim,ze sa mi tam vela nezmestiii,ci to sam i len zda?nema predstavu

maria1113

to asi väčšina báb po opke, čo som čítala, by si dala väčšie, skôr by bolo zaujímavé, či by sa našla taká, čo sa jej prsia zdajú veľké a chcela by menšie(taká sa asi ani nenájde)

silviklh

baby a je tu dakto,kto je nespokojny s velkostou?su tu take,ze co si povedali,ze si predsa len mohli dat vacsie,ale aj tak su spokojne,cize tie sa nerataju..vyslovene take,co su nespokojne myslim,lebo mozn oja budem prva :D mne nic nebude stacit :D

silviklh

jednotka1

ja mam taketo obavy,ze sa mi to nebude pacit :-( ale tie je pravda,ze zatial tu bola kazda spokojna,ale je tiez pravda,ze kazdej sa to upravilo,tak sa neboj,budu krasne urcite :-)

jednotka1

dakujem,trosku ste ma upokojili,ale aj tak ma to strasí.na toto som pripravená nebola.zatial ste tu skoro kazdá spokojná čo čítam,tak dufam,ze časom to bude lepsie aj u mna.