Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

solnicka

maria
idem mat 300 (ak sa mi podari nejako ten termin vymenit) stredny profil gulate...ale doktor bol velmi prekvapeny ked som povedala ze chcem max 280 :)ze tolko malo mi ani neda ze sa to neoplati na taky zaklad...a ze by si vedel predstavit aj 400...trosku sa ma snazil ukecat aspon na 350...ale nakoniec to vzdal zo slovami ze vidi ze mam jasnu predstavu a ze som ukazkova pacientka... :)strasne zlaty bol

aquamarine

leus
v ke...
tak ja som dost velka....vravim mam 68kil a 180cm takze som asi dvakrat taka velka ako vela dievcat co si dava do tych 300ml
a nebojim sa,viac by som sa bala keby idem do mensich a v buducnosti by som sla na reopku len kvoli tomu ze chcem vacsie...

tinda pozri si v galerke lauras ta ma 600 ale anatomicke...

tinda

aquamarine wow, že 600ml,to budú riadne prsiská,ved to ja mám tolko teraz cez prsia po opke než ty pred opkou:))teším sa na foto,ved tuším v galerke 600ml ani nikto nemá...

leus

flow
tak to je super, lebo to mi vecne moj muz vravi ,ze budem ako smajliky ked si lahnem, ze taka jazvata...ale vcera som akurat kukala na RTLke jednu relaciu, tam mali baby krasne silikony spravene a ziadne jazvy som nevidela, aj ked si lahli, ani zo spodu nic, tak neviem ci mali rez bradavkou alebo kde...